'Ara Dönem Gençlik Kampi' Diyanet Gençlik Merkezlerinde Basladi

Erzincan Il Müftülügü bünyesinde faaliyete giren Gençlik Merkezi’nde 75 ögrenci ara dönemde kampa girerek egitim görecek.

'Ara Dönem Gençlik Kampi' Diyanet Gençlik Merkezlerinde Basladi
Erzincan Il Müftü Vekili Kâzim Ural ve Il Müftü Yardimcisi Gülay Demirci’nin açilisini yaptigi ve yogun ilgi nedeniyle kayitlarin hemen doldugu “gençlik kamplari” programlari, Gülabibey Camii alti Diyanet Gençlik Merkezi’nde kiz ögrencilere, Hafiz Mehmet Aydin Gençlik Merkezi’nde ise erkek ögrencilere bes gün boyunca hizmet verecek.

Toplam 75 ögrenci ile hafta içi bes gün saat 10.00 - 16.00 arasi yapilacak olan derslerin, çesitli etkinlikler ve sosyal becerilerle dolu dolu geçmesi saglanacak. Ögle namazi, ögle yemegi ve hayirsever vatandaslarin çesitli ikramlariyla sömestr tatilinde ögrenciler bir hafta süre ile farkli etkinlik ve aktivitelerle, hem eglenip hem de ögrenecekler.

Erzincan Il Müftülügü Gençlik Merkezleri görevlileri, Milli Egitim Müdürlügü ögretmenleri ile Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ilgili personelince yürütülecek kamp faaliyetleri, “Kur’an-i Kerim Dersleri, Hz. Peygamber’in Gençligine Dair Notlar, Âdâp ve Usul Dersleri, Belgesel Sinevizyon Gösterimi, Izcilik ve Oyun Aktviteleri” gibi etkinliklerle sürdürülecek.
Kaynak: İHA