Kayip Mine Kadavra Köpekleriyle Araniyor

Denizli’de yaklasik 5 aydir kayip olarak aranan 1 çocuk annesi Mine K.’nin bulunmasi için, esinin çalistigi otelin etrafinda kadavra köpekleriyle tekrardan arama çalismasi baslatildi.

Kayip Mine Kadavra Köpekleriyle Araniyor


Pamukkale ilçesine bagli Gözler Mahallesi’nde yasayan evli ve 1 çocuk annesi Mine K. ile esi M.K. arasinda yasak ask iddiasi yüzünden tartisma çikti. 18 Agustos 2022 gecesi esiyle yasadigi tartismanin ardindan evden ayrilan Mine K.’den bir daha haber alinamadi. Geçen 5 aylik süreçte Mine K.’nin herhangi bir haber alinamazken, genç annenin öldürülmüs olabilecegi iddiasi üzerine arama çalismalarina bu yönde hiz verildi.



Mine K.’nin kaybolmasindan 1 gün sonra, kocasi M.K’ye ait telefondan, bahçivan olarak çalistigi otelin etrafindaki bölgeden sinyal alindi. Bunun üzerine aramalar Karahayit Mahallesi’nde bulanan otelin etrafina dogru yogunlasti. Otelin kanalizasyonunda ve termal kuyularda Denizli Büyüksehir Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve polis ekiplerinin katilimiyla detayli arama ve arastirma yapildi. Otelin fosseptik çukurunda da is makinesiyle yapilan kazi çalismasinda, genç kadina dair bir ize rastlanilamadi.

Bugün ise güvenlik güçleri Mine K.’nin bulunmasi için otelin etrafinda tekrardan arama çalismasi baslatti. Çalismaya Mugla Il Jandarma Komutanligi ve Izmir Il Emniyet Müdürlügü’ne ait kadavra arama köpekleri de eslik etti. Bölgede çalismalar is makineleriyle de araliksiz olarak devam ediyor.
Kaynak: İHA