Karisini Önce Esarpla Bogmaya Çalisti, Sonra Biçakla Bogazini Kesti

Denizli’de gözü dönmüs koca iki çocugunun annesi olan karisini önce esarpla bogmaya çalisti, sonra yanindaki biçakla bogazini keserek öldürdü.

Karisini Önce Esarpla Bogmaya Çalisti, Sonra Biçakla Bogazini Kesti


Olay, Merkezefendi ilçesine bagli Akkonak Mahallesi’nde bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Lozan Caddesi üzerinde bulunan evlerine giden S.U. ile esi Ummuhan Zerrin Uygun (38) arasinda henüz bilinmeyen nedenden dolayi tartisma çikti. Çikan tartismanin ardindan gözü dönmüs koca S.U., esini esarbiyla bogmaya çalisti. Bunda basarili olamayan cani koca, biçakla esinin bogazini kesti. Ihbar üzerine bölgeye giden saglik ekipleri Uygun’un hayatini kaybettigini belirledi. Güvenlik güçleri apar topar cani kocayi gözaltina aldi.

Olay yeri inceleme ekipleri evde detayli çalisma gerçeklestirirken, aile yakinlari ise disarda gözyaslarina boguldu. Yapilan çalismalarin ardindan cansiz beden otopsi yapilmak üzere adli tip morguna kaldirildi.

Öte yandan; yaklasik 20 yildir evli olan çiftin 16 yasinda A.U. isimli erkek ve 21 yasinda ise I.U. isminde kiz çocuklari oldugu, hayatini kaybeden kadinin tekstilde çalistigi ve issiz olan kocasiyla aralarinda sik sik tartisma yasandigi ögrenildi. Olay ile ilgili genis çapli sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA