Bursa'da DJ Ai Tas Ile 90'Lara Yolculuk

Bursa’daki bir eglence mekaninda sahne alan DJ Ali Tas Bursali vatandaslara inanilmaz bir müzik gecesi yasatti. 90’lar Türkçe Pop Gecesi’yle Bursalilara cosku dolu gece yasatan Ali Tas, Tarkan, MFÖ, Yildiz Tilbe ve daha birçok usta ismin unutulmayan sarkilarini çaldi.

Bursa'da DJ Ai Tas Ile 90'Lara Yolculuk
Sahnesine DJ performansinin yani sira kullandigi enstrümanlar ile farkli bir renk katan DJ Ali Tas, ’90’lar Türkçe Pop Gecesi’yle Bursalilara cosku dolu bir gece yasatti.

Bursa’da bir eglence mekaninda sahne alan DJ Ali Tas, eglence sektörünün sezon startini verdi. ’DJ Ali Tas ile 90’lar Türkçe Pop Gecesi’ne yogun ilgi gösteren Bursalilar, gönüllerince bir gece geçirdi. Bora Sari’nin gitar sololariyla gecede Bursalilari karsilarken, akabinde DJ kabinine geçen Ali Tas, 90’li yillara damga vuran essiz Türkçe pop sarkilarini dinleyicilerle bulusturdu. DJ Ali Tas, Bursalilara özel bir sov da hazirladi.

DJ Ali Tas Bursalilara görsel bir sölen de yasatti

Sahnede DJ’lik yaparken bir yandan da elektro gitar, ud, bateri, bas gitar, keytar, darbuka performanslari ile dinleyenleri 90’li yillarin müzigiyle bulusturan Ali Tas, hünerlerini sergiledi. Kimi zaman darbuka sovuyla geceye enerji katan genç DJ, efsane gruplardan Quenn’in ’We Will Rock You’ adli unutulmaz eserinde de baterinin basina geçti. Gecenin bir bölümünde ise Ali Tas ile Bora Sari, gitarlarindan çikan kivilcimlar ile Bursalilara görsel bir sölen de yasatti.

Yaklasik 2,5 saatlik performansinin ardindan da Bursalilara tesekkür eden DJ Ali Tas, yogun ilgiden dolayi çok mutlu oldugunu dile getirerek, tüm çalisanlara ve Bursali dinleyicilerine sükranlarini sundu. Gece boyunca Bursalilar da doyasiya eglendi. Türkçe pop sarkilariyla birlikte doyasiya dans eden Bursalilar, müzigin ritimlerine kendilerini birakarak costu. Mekani dolduran müzikseverler, çalan sarkilarin büyük bir çogunluguna hep bir agizdan eslik etmeyi de ihmal etmedi. DJ Ali Tas da, sahneden o anlari cep telefonuyla birlikte ölümsüzlestirdi.
Kaynak: İHA