Baskan Aksun, Kavakyolu, Keklikkayasi Ve Pasa Mahallesi Sakinleri Ile Bir Araya Geldi

Erzincan Belediye Baskani Bekir Aksun, Mahalle toplantilarina Kavakyolu Yerleskesi, Kavakyolu, Keklikkayasi ve Pasa Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Baskan Aksun, Kavakyolu, Keklikkayasi Ve Pasa Mahallesi Sakinleri Ile Bir Araya Geldi
Erzincan Belediyesi tarafindan "Mahalleli Soruyor Baskan Cevapliyor" slogani ile baslatilan Mahalle toplantilarin 22’ncisi Kavakyolu Yerleskesi, Kavakyolu, Keklikkayasi ve Pasa Mahallesi sakinlerinin katilimi ile Sehit Nazmi Ermurat Ilkokulu toplanti salonunda gerçeklestirildi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsinin okunmasi ile baslayan programda daha sonra 3 yil içerisinde Erzincan Belediyesi tarafindan yapilan çalismalar ve planlanan projelerin anlatildigi tanitim videosu izlendi.

Kavakyolu Yerleskesi, Kavakyolu Mahallesi Muhtari Turabi Baydan, Keklikkayasi Mahallesi Muhtari Inan Dagdeviren ve Pasa Mahallesi Muhtari Recep Demir konusmalarinda; Mahallelerinde yapilmasini istedikleri isler hakkinda isteklerini anlatti.

Belediye Baskani Bekir Aksun, “Kavakyolu yerleskemizin çok degerli sakinleri davetimize icabet ettiginiz için hepinize sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum. Erzincan her yerleskesi ile bir baska güzel. Kavakyolu’na ilk geldigimizde yapabileceklerimizi anlattigimizda Allah razi olsun sizlerde güven duydunuz bizlere onay verdiniz. Sizlerin o güvenine layik olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalisiyoruz. Degerli hemserilerim biz Erzincan’a yapmis oldugumuz yatirimlarla sunu ifade ediyoruz; Evraklara imza atmiyoruz biz Erzincan’a imza atiyoruz. Projelerimizle Erzincan simdiye kadar 40 yillik problemlerini çözerek geliyoruz” dedi.

Belediye Baskani Bekir Aksun’un konusmasinin ardindan soru - cevap kismina geçildi. Mahalle halkinin istek ve sorunlarini dinleyen Baskan Aksun, baskan yardimcilari ve birim müdürleri vatandaslarin sorularini cevaplandirdilar.

Programin son bölümünde ise Kavakyolu Yerleskesi, Kavakyolu Mahallesi Muhtari Turabi Baydan, Keklikkayasi Mahallesi Muhtari Inan Dagdeviren ve Pasa Mahallesi Muhtari Recep Demir Belediye Baskani Bekir Aksun’a plaket taktim ettiler.
Kaynak: İHA