Köpege Siddet Uygulayan Sahis, Hayvanseverlerin Elinden Zor Kurtuldu

Esenyurt’ta yabanci uyruklu bir sahis, evinde köpegine siddet uygularken görüntülendi. Site önüne gelen hayvanseverler, süpheliye tepki gösterdi. Sahsi gözaltina alan polis ekipleri, öfkeli kalabaligi güçlükle sakinlestirdi. Yasanan o anlar cep telefonu kamerasina yansidi.

Köpege Siddet Uygulayan Sahis, Hayvanseverlerin Elinden Zor Kurtuldu
Olay, dün gece saatlerinde Esenyurt Zafer Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi. Iddiaya göre, Çin Halk Cumhuriyeti uyruklu Ren H., tasma ipiyle köpegine defalarca vurdu. Köpegin bagirma sesini sitede yasayan diger vatandaslar duyup polis ekiplerine ihbarda bulundu. Ihbar üzerine siteye gelen polis ekipleri Ren H.’yi gözaltina alinirken site önünde bekleyen vatandaslar, sahsin götürülmesine müsaade etmedi. Bir süre Ren H.’ye tepki gösteren grubu polis ekipleri sakinlestirdi. Süpheli karakola götürüldü.

Olay sonrasi siddete maruz kalan köpegin ekiplerce barinaga birakildigi ögrenilirken, yasanan anlar çevredeki vatandaslarin cep telefonu kameralariyla anbean görüntülendi.

Köpege siddet anlari kamerada

Ren H.’nin köpegine siddet uyguladigi anlar cep telefonu kamerasiyla kaydedildi. Görüntülerde sahsin, tasma ipiyle köpege defalarca vurdugu ve hayvanin kaçmak istese de ip ile geri çekilerek dövüldügü görülüyor. Ren H.’nin gözaltina alinarak karakola götürüldügü sirada, site önündeki vatandaslarin bir süre buna izin vermeyerek sahsa tepki gösterdigi ve ardindan polis ekipleri tarafindan sakinlestigi anlar ise cep telefonu kamerasiyla görüntülendi.
Kaynak: İHA