Genç Girisimci Köy Çocuklarini Waffle Ile Bulusturuyor

Van’da bir yil önce waffle dükkani açan Muhammet Atilla Karaca isimli genç girisimci, köy okullarini dolasarak oradaki ögrencileri waffle ile bulusturuyor.

Genç Girisimci Köy Çocuklarini Waffle Ile Bulusturuyor
Van’a yeni bir lezzet kazandiran Ankarali genç girisimci Muhammet Atilla Karaca, köy okullarindaki çocuklarin agizlarini tatlandiriyor. Yaklasik bir yil önce Van’da waffle dükkani açarak Van’i waffle ile tanistiran Karaca, ayni zamanda waffle yeme imkani olmayan ögrencileri yeni bir lezzetle tanistiriyor. Sosyal ve kültürel etkinliklerde de aktif rol oynayan Karaca, özellikle kirsal kesimde sosyal imkanlari kisitli olan ögrencilerle bir araya gelerek onlara unutamayacagi bir gün yasatiyor. Sosyal medya hesabindan kura çekerek köy okullarina giden Muhammet Atilla Karaca, hazirladigi waffle servislerini ögrencilerle bulusturuyor.

"Çocukluguma ve aileme vefa borcum var"

Çocukluk yillarinda maddi zorluklarla okudugunu ifade eden Karaca, "Benim çocuklugumda biz çok zorluk çektik. Ankara’da büyüdüm ama yeri geldi hurda sattim harçligimi öyle çikardim. Ama ailem asla haram lokma yemeyi bana ögretmedi. Aksine elimdekini paylasmayi ve paylastikça çogaldigini bana sürekli tembihledi. Açligi da gördüm, zenginligi de. Çok sükür bugünlere geldik. Elimden geldigince gidebildigim her okula giderek ögrenci kardeslerimi mutlu etmeye ve mutlulugu onlarla paylasmaya devam edecegim. Çünkü benim aileme ve çocukluguma vefa borcum var. Onlarin duasi ve güler yüzleri kazandigim onlarca paraya bedel oluyor" dedi.

Kaynak: İHA