Denizli Tekden'in Yeni Bashekimi Dr. Sakir Bayur Oldu

Denizli’de 20 yildir hizmet veren Özel Denizli Tekden Hastanesi’nin bashekimlik görevi Op. Dr. Mehmet Tekin’den Dr. Sakir Bayur’a devredildi.

Denizli Tekden'in Yeni Bashekimi Dr. Sakir Bayur Oldu


Denizli’nin basarili hastanelerinden, 20 yili askin süredir çevre illerden de gelen birçok hastaya saglik hizmeti veren Denizli Tekden Hastanesi’nde, Yönetim Kurulu Baskani Op. Dr. Kemal Tekden’in katilimiyla bashekim degisikligi gerçeklesti. Bu çerçevede bashekimlik görevi Op. Dr. Mehmet Tekin’den Dr. Sakir Bayur’a devredildi.

Görev degisikligi ile ilgili bilgilendirmede bulunan Op. Dr.Kemal Tekden, “2003 yilindan beri basta Denizli olmak üzere çevre illerden ve yurtdisindan gelen hastalara basarili bir sekilde hizmet veren Tekden Hastanesi’ni Denizli’mizin hizmetine sunduk. Açildigi günden bu yana tibbi donanimi, basarili hekimleri, tam tesekküllü hastane olmasiyla da Denizli’nin merkezinde referans hastane olmaya devam etmektedir. Bu basarida büyük emegi olan ve 20 yildir hastanemizde Genel Cerrahi uzmani olarak görev yapan Op. Dr. Mehmet Tekin, son 3 yildir da hastanemizde bashekim olarak görevini sürdürmekteydi. Bugün itibariyle bashekimlik vazifesini, uzun yillardir hastanemizde acil doktoru olarak görev yapan Dr. Sakir Bayur’a devretti. Bugüne kadar yaptigi hizmetlerden dolayi Dr. Mehmet Tekin’e tesekkür ederken, Dr. Sakir Bey’e de yeni vazifesinde basarilar dilerim. Hekimlerimiz hem hastalara hem de hastanemize hizmet vermeye devam edecektir” dedi.



Kuruldugu günden bu yana hastanede hizmet veren Op. Dr. Mehmet Tekin, “Açilisindan beri çalismaktan büyük keyif aldigim Tekden Hastanemizin 3 yili askin süredir yürütmekte oldugum Bashekimlik görevini bugün itibariyle degerli çalisma arkadasimiz Dr. Sakir Bayur’a devretmis bulunmaktayim. Nazik ve degerli hediyelerinden dolayi Yönetim Kurulu Baskanimiz Op. Dr. Kemal Tekden ve esi Ruziye Hanimefendiye tesekkür ederim. Tüm bu süre zarfinda birlikte çalismaktan keyif aldigim degerli Tekden Yönetim Kurulu’na ve ekip arkadaslarima tesekkür ederim. Genel Cerrahi uzmani olarak hastanemizde hasta kabulüne devam edecegim. Sakir kardesimi tebrik eder, yeni görevinde basarilar dilerim” diye konustu.



Bashekim olarak görev yapmaya baslayan Dr. Sakir Bayur, “Denizli Tekden Hastanesi, üst düzey saglik hizmeti sunan bir hastane olarak yillardir Denizli’de hizmet vermeye devam ediyor. Yillardir hastalarima büyük bir özveri ile hizmet verdigim hastanemizde bashekimlik görevini de edindigim bilgi ve tecrübelerimle yürütecegim” dedi.

Kaynak: İHA