Baskan Alemdar Siyasi Hedefini Açikladi

Serdivan Belediye Baskani Yusuf Alemdar, üniversite gençligi ile bulusmasinda bundan sonraki siyasi hedefini de açikladi.

Baskan Alemdar Siyasi Hedefini Açikladi
Serdivan Belediye Baskani Yusuf Alemdar, üniversiteli gençlerle bir araya geldi. Serdivan Fikir Sanat Akademisi’nde düzenlenen programa üniversitenin Hukuk, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü ögrencileri katildi.

Yaklasik 35 yilda edindigi siyasi deneyimi ögrencilerle paylasan Baskan Alemdar, onlara tavsiyelerde de bulundu. Baskan Alemdar, “Derslerinize iyi çalisin, kendinizi iyi yetistirin. Her seyden önemlisi hayal kurun, kendinize hedefler koyun. Yaptiginiz iste en iyisi olmayi hedefleyin. Biz bu koltuklarda emanetçiyiz. Yarin bu makamlari sizlere birakacagiz. Siyaset yapmaktan korkmayin” dedi.

Baskan Yusuf Alemdar, Serdivan Gençlik Merkezi Baskani Emre Kambal’in organize ettigi ve yaklasik 1 buçuk saat süren program sonunda gençlerin sorularini da cevapladi. Baskan Alemdar bir ögrencinin, "Bundan sonraki siyasi hedefiniz nedir" sorusunu ise, "Benim en büyük hedefim her ne is yaparsam yapayim en iyisini yapmak ve de her sey geride kaldiginda selam verip selam alabilen insan olmaktir. Ayrica kibir en büyük günahlardandir. Eger geldigimiz makamlar bizi kibir abidesi yapacaksa Allah bize o makamlari nasip etmesin" seklinde yanitladi.
Kaynak: İHA