Ögrencilerin Sosyal Medyadan Yaptigi 'Kahvalti' Davetini Geri Çevirmedi

Köy okulundaki ögretmen ve ögrencilerin sosyal medya üzerinden yaptigi ‘kahvalti’ davetine duyarsiz kalmayan Adiyaman Milli Egitim Müdürü Ramazan Asçi, ögrenciler ile sinifta kahvalti yapti.

Ögrencilerin Sosyal Medyadan Yaptigi 'Kahvalti' Davetini Geri Çevirmedi
Adiyaman Il Milli Egitim Müdürlügünün, “Simit, pogaça, peynir, zeytin bizden; çaylar sizden" sloganiyla baslattigi uygulamayi gören Uzunpinar Ilkokulu ögretmen ve ögrencileri sosyal medya üzerinden Milli Egitim Müdürü Ramazan Asçi’yi okula davet etti.

Birlestirilmis sinifta egitim gören 21 ögrenci ve ögretmenin davetine duyarsiz kalmayan Müdür Ramazan Asçi, kahvaltiliklari alarak okula gitti. Sinifin ortasinda yanan sobada hazirlanan çay esliginde,ögrencilere kendi elleriyle kahvaltiliklari dagitan Ramazan Asçi, onlarla sohbet etti. Milli Egitim Müdürü ile sinifta kahvalti yapmanin mutlulugu ögrencilerin yüzlerine yansidi.

Milli Egitim Müdürü Ramazan Asçi yaptigi açiklamada, “Dün ögretmenimiz ve ögrencilerimiz sosyal medya üzerinden bize bir tweet atti. Soba üzerinde çaydanlik ile çaylarinin oldugunu ve bizi kahvaltiya davet etti. ‘Müdürüm kahvaltiya bekliyoruz’ diye bir davet alinca bizde kahvaltilarimizi aldik okulumuza geldik. Ögretmenlerimiz, çocuklar çayi yapti suan burada kahvalti yapiyoruz. Ikinci dönem itibariyle Bakanligimiz Türkiye genelinde 5 milyon evladimiza ücretsiz yemek verecek. Dolayisiyla devletimiz, Valiligimiz, Il Milli Egitim Müdürlügümüz her zaman her daim ögrencilerimizin, çocuklarimizin yanindadir” dedi.

Ögrenciler adina tweet atan Okul Ögretmeni Abdurrahman Ünal ise, “Sosyal medya üzerinden Il Müdürümüzün bir okula gidip çay davetine icabet ettigini gördük. Ben de kendi okulumda çay demleyip Il Milli Egitim Müdürümüzü etiketleyerek buraya davet ettim. Kendileri tesrif etti, kendilerine huzurunuzda çok tesekkür ediyorum. Ögrencilerimiz ile beraber oturup çok güzel bir etkinlik geçeklestirdik” diye konustu.

Ögrenciler ise sinifta hep birlikte kahvalti yaptiklari için mutluluklarini dile getirdi.
Kaynak: İHA