Mugla MÜSIAD'da Nevzat Aykaç Dönemi

Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi Mugla Subesinin olagan kongresinde iki dönemdir baskanligi yürüten Av. Kazim Demir, görevi Nevzat Aykaç’a devretti.

Mugla MÜSIAD'da Nevzat Aykaç Dönemi
Mugla Ticaret ve Sanayi Odasi toplanti salonunda gerçeklestirilen 6’nci Olagan Genel Kurul toplantisinda iki dönem MÜSIAD Mugla Sube Baskanligini yürüten Av. Kazim Demir kongrede göreve Nevzat Aykaç’a devretti.

Kongrede konusan mevcut Baskan Av. Kazim Demir, “Dünyada toplam 165 sube ve irtibat noktasina ulasan MÜSIAD, 13 binin üzerindeki üyesi ve 60 bine yakin firmasiyla hem Türkiye ekonomisine katma deger sagliyor hem de yurt içi ve yurt disinda farkli is birliklerinin gelistirilmesine liderlik ediyor. Bu ailenin içerisinde olmanin, güzel insanlar taniyip güzel insanlarla birlikte yol almanin mutlulugu içerisindeyim. 2019 yilinda bayragi teslim alarak 4 yildir Yönetim Kurulu Baskanligi görevini yürüttüm. Tüzügümüz geregi 2 dönem yapmis oldugum Yönetim Kurulu Baskanligim görev süremizin dolmasi nedeni ile bugün itibari ile sona erecektir. Yönetimi devraldigimiz günden bu güne kadar çalismalarimizda beni yalniz birakmayan Yönetim Kurulu üyelerime ve sube Müdürüme bu tesekkür ediyorum. Yeni baskanimiz ve yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyor, simdiden alinacak kararlarin ve yapilacak çalismalarin hayirlara vesile olmasini temenni ediyorum” dedi.

Mugla Ticaret ve Sanayi Odasi (MUTSO) Baskani Bülent Karakus, MÜSIAD ile kurulusundan bu yana çok iyi iliskiler içinde olduklarini belirterek, yeni seçilecek olan yönetim kurulu ile de ayni düzeyde bu iliskilerin devam edecegini belirtti.

Yapilan seçimde Mugla Subesinde Nevzat Aykaç Baskanliginda yönetim kurulunda Emin Koca, Yunus Manav, Ibrahim Ölemez, Tolga Sahansoy, Hamza Akercan, Abdullah Senol Sengün, Davut Sabanci, Ahmet Salih Gençaliogli ve Nurullah Enes Ganioglu yer aldi.

Mugla Subesi’nin yeni Yönetim Kurulu Baskani seçilen Nevzat Aykaç yaptigi tesekkür konusmasinda, “Bizler köklerine bagli, geçmisinden kalan degerlerine sahip çikan bir gelenegin mirasçilariyiz. Kurucu baskanimiz, mevcut baskanimiz ve yönetiminin büyük bir tevazu göstererek, MÜSIAD degerlerinin ve ahilik geleneginin yasatilmasi adina çok büyük bir örnek olusturmustur. Bu anlayis yeni dönem görev alacak arkadaslar için bir nevi mihmandarlik, bir baska deyisle ahilik gelenegindeki erdemli anlamina gelmektedir. Bu gelenegin önümüzdeki dönemlerde de devam etmesi için simdiden bunu taahhüt ediyoruz” dedi.

Mugla Subesi’nin 6’nci olagan genel kuruluna, MÜSIAD Genel Baskan Yardimcisi Soner Mese, Mugla Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Bülent Karakus, MHP Il Baskani Oguz Akfirat, davetliler ve üyeler katildi.

Kaynak: İHA