Egirdir Kemik Eklem Hastaliklari Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi Mahalle Ve Köy Muhtarlarina Tanitildi

Isparta’da 4 Ocak 2021 tarihinde hizmete giren Egirdir Kemik Eklem Hastaliklari Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, ilçe ve bölge halkina 32 hekim, 350 personelle kaliteli hizmet vermek için çalisiyor.

Egirdir Kemik Eklem Hastaliklari Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde Egirdir Kaymakami Adem Çelik, Belediye Baskani Veli Gök, Hastane Bashekimi Uzm. Dr. Semih Gürler, Egirdir Ilçe Saglik Müdürü Dr. Enis Özdemir, SDÜ Egirdir Saglik Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Ögretim Görevlisi Faruk Yasar Gürdal, Hastane Müdürü Kadir Minnet, Egirdir Mahalle ve Köy muhtarlarinin katilimiyla bilgilendirme toplantisi düzenlendi.

Hastane toplanti salonunda gerçeklestirilen toplantida katilimcilara kurum tanitimi yapilirken yeni açilan birimler ve Evde Saglik Hizmetlerinin isleyisi hakkinda bilgi verildi.



“Hastanemizde 32 hekim, 350 personelle saglik hizmeti veriyoruz”

Hastane Bashekimi Uzm. Dr. Semih Gürler, 19 Ocak 2023 Persembe günü saat 11.30’da gerçeklesen bilgilendirme toplantisinda yaptigi konusmada, "Hastanemiz yeni binasinda ikinci yilini doldurmus durumda. 32 hekim ve yaklasik 350 personelle birlikte saglik hizmeti sunmaktayiz. Daha verimli, daha saglikli, daha kaliteli tercih edilebilir bir hastane ve saglik hizmeti sunumu hedefliyoruz. Bu noktada sizlere hastanemiz hakkinda, hastanemizin birimleri hakkinda bilgi vermek istiyoruz” ifadelerini kullandi.

EKHH Kalite Yönetim Direktörü Bahar Yalkin da, hastanenin birim ve hizmetler ile ilgili katilimcilara slayt esliginde bilgi verdi. Yalkin, sunlari söyledi:

“Hastanede 100 yatakla hizmet vermekteyiz. 21 bin 500 metrekare kapali alana sahip hastanemiz 24 poliklinik odasi, 10 tane diyaliz ünitesi, 8 adet yogun bakim ünitesi, 14 adet fizik tedavi ünitesi, 3 adet dis ünitesi, modern laboratuvar ve görüntüleme birimleri ve acil ünite birimleri ile 63 milyona mal edilmis bir saglik kompleksi. Ortopedi, Anestezi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, dahiliye, Agiz ve Dis sagligi, Genel Cerrahi, Acil Servis, Kulak Burun Bogaz Hastaliklari, Nöroloji, Çocuk Sagligi ve Hastaliklari, Gögüs Hastaliklari, Tibbi Mikrobiyoloji uzmani, bunun disinda haftada 1 gün görevlendirmeyle Kadin Dogum Uzmanimiz da hastanemizde hizmet vermekte. 4 yatakli birinci basamak, 4 yatakli ikinci basamak olmak üzere 8 yatakli yogun bakim ünitemiz mevcut. 4 yataklidan olusan palyatif bakim ünitemiz var. 4 tane ameliyat salonumuz var. Hastanemizde ayni anda 4 tane ameliyat yapilabiliyor. Ayda ortalama 160-180 tane cerrahi operasyon gerçeklestiriyoruz."
Kaynak: İHA