EFOR Projesi Dahilinde Uygulanan Ölçme Ve Degerlendirme Sinavlari Devam Ediyor

2022-2023 egitim ögretim yilinin ilk dönemi sona ererken Egitimde Fark Olusturan Rehberlik (EFOR) projesi dâhilinde uygulanan ölçme ve degerlendirme sinavlarinin dördüncüsü liselerde ögrenim gören 11 ve 12. sinif ögrencilerinin tamamina es zamanli olarak uygulandi.

EFOR Projesi Dahilinde Uygulanan Ölçme Ve Degerlendirme Sinavlari Devam Ediyor
Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan ögrencileri uygun bilgi ve becerilerle donatarak ortaögretim ile yüksekögretim kurumlarina hazirlamak ve ögrencilerin saglikli, dengeli ve dinamik bir gelisim göstermelerine katkida bulunmak amaciyla baslatilan proje ile ortaokul 7 ve 8. siniflar ile ortaögretim 11 ve 12. sinif kademelerinde ögrenim gören tüm ögrenciler dönem boyunca yapilacak ortak sinavlardan ücretsiz olarak yararlanmakta.

Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney ve Il Milli Egitim yöneticileri, Bayburt’taki tüm liseleri ziyaret ederek okullarda gerçeklestirilen ölçme ve degerlendirme sinavlarinin dördüncü uygulama sürecini yerinde takip etti. Okul yöneticileri ve ögretmenlerle birlikte sinava dair degerlendirme yapan Rahmi Güney, siniflari gezerek ögrencilerin sinav motivasyonuna dair gözlemlerde bulundu. Ögrenci ve ögretmenlere basarilar dileyerek ölçme ve degerlendirme sinavi için yapmis oldugu ziyaretlerini tamamladi.
Kaynak: İHA