5 Aydir Kayip Olan Kadin, Esinin Çalistigi Otelin Kanalizasyonunda Araniyor
Denizli’de yaklasik 5 aydir kendisinden haber alinamayan 1 çocuk annesi genç kadinin bulunmasi için, kocasinin çalistigi otelin kanalizasyonu ve bölgedeki termal su kuyularinda arama çalismasi yapiliyor.

Aradan geçen bir süre sonra Mine K.’nin agabeyi T.K., "Kardesimi öldürdüler ve bunu da esi yapti" suçlamasiyla, özel bir televizyon kanalinda yayinlanan "Didem Arslan Yilmaz’la Vazgeçme" programina müracaat etti. Geçen 5 aylik süreçte Mine K.’nin herhangi bir haber alinamazken, genç annenin öldürülmüs olabilecegi iddiasi üzerine arama çalismalarina bu yönde hiz verildi.
Çalismalar kocanin çalistigi otel bölgesinde yogunlasti
Kayip Mine K.’nin bulunmasi için çalismalarini genisleten Denizli Emniyet Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, çalismalarini koca M.K.’nin çalistigi dünyaca ünlü termal merkezi Pamukkale’nin Karahayit Mahallesi’nde çalistigi otel çevresinde yogunlastirdi.
Bölgeden bulunan termal su kuyulari ve sulama kanallarinda yapilan aramalarin ardindan, bu sabah otelin kanalizasyonunda Denizli Büyüksehir Belediyesi ve polis ekiplerinin katilimiyla detayli arastirma yapildi. Koca M.K.’nin 2 yildir bahçivan olarak çalistigi otelin fosseptik çukurunda da is makinesiyle yapilan kazi çalismasinda su ana kadar genç kadina dair bir ize rastlanilmadigi ögrenildi. Ekiplerin bölgedeki kuyu ve kanalizasyon hatlarindaki çalismalari devam ediyor.
