Uncali Kent Mezarligi Düzenlemesi Sona Geldi
Antalya Büyüksehir Belediyesi tarafindan kent merkezinin en büyük mezarliklarindan Uncali Kent Mezarligi’nda baslatilan yenileme çalismalarinin bir ay içinde tamamlanmasi hedefleniyor.

Ince isçilik sürüyor
Uncali Kent Mezarligi’nda, cami, morg, gasilhane ve diger hizmet birimlerinin yetersiz kalmasi nedeniyle Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek’in talimatiyla yenileme çalismasi baslatilmisti. Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskanligi tarafindan yürütülen projede kaba insaat tamamlanirken, yapilarin zemin kaplama, mekanik ve elektrik imalatlari devam ediyor. Diger yandan ekiplerin çevre düzenleme çalismasi da sürüyor. Yenileme çalismalarin bir ay içinde tamamlanmasi hedefleniyor.
Modern defin ve ibadet hizmetleri
Uncali Kent Mezarligi Projesi çerçevesinde 5 bin metrekarelik alanda 300 kisilik camii, 400 kisilik yari açik ibadet alani, 6 adet gasilhane, 36 adet morg, kadin ve erkek abdesthane, idari ve hizmet binalari, atölyeler, dinlenme alanlari ve otopark yer alacak. Vatandaslar cenaze ve definle ilgili tüm islemlerini daha modern kosullarda kolayca yapabilecek.
