'Sosyal Medya Çaginda Edebiyat' Sehzadeler'de Masaya Yatirildi

Sehzadeler Belediyesi, tarihi Bedesten’de Yazarlar Selahattin Yusuf ve Tarik Tufan’in katilimiyla düzenledigi ’Sosyal Medya Çaginda Edebiyat’ konulu söylesi ile sosyal medya ve edebiyati masaya yatirdi.

'Sosyal Medya Çaginda Edebiyat' Sehzadeler'de Masaya Yatirildi
Sosyal medya kullanimin hayatimizda büyük bir yer edindigi günümüze Sehzadeler Belediyesi düzenledigi ’Sosyal Medya Çaginda Edebiyat’ konulu söylesi ile sosyal medya ve edebiyati masaya yatirdi. Tarihi Bedesten’de düzenlenen söylesiye Yazarlar Selahattin Yusuf ve Tarik Tufan konusmaci olarak katilirken programda Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, AK Parti Il Baskani Salih Hizli, Milli Egitim Müdürü Mustafa Dikici, Tarim Il Müdürü Metin Öztürk, Türkiye Dil ve Edebiyat Dernegi Manisa Sube Baskani Muzaffer Yurttas, Sehzadeler Belediye Baskan Yardimcilari Ahmet Songüler, Hasim Yener Bilir ve Fatih Baybatur ile vatandaslar hazir bulundu.

Yazarlar Selahattin Yusuf ve Tarik Tufan sosyal medya kullaniminin günümüzde geldigi nokta hakkinda tespitlerini dile getirerek, bu durumun edebiyatla olan iliskisine degindi. Insanlik Sonrasi ve Hakikat Sonrasi kavramlarinin son dönemde ortaya çiktigina deginen Yusuf ve Tufan, bu kavramlarin ne olduguna deginerek, insanin gerçek insani bulacagi yerin edebiyat oldugunu ifade etti.

Sosyal medya kullanimin günümüzde kaçinilmaz olduguna vurgu yapan ikili, sosyal medya içerisinde insanin bilinci açik bir sekilde yer almasi gerektigine degindi.

Programin sonunda Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik ve AK Parti Il Baskani Salih Hizli Yazarlar Selahattin Yusuf ve Tarik Tufan’a çiçek takdim ederken; Tarik Tufan okuyuculari için kitaplarini da imzaladi.
Kaynak: İHA