Özel Gereksinimli Ezgin, Dislerine Kavustu

Van’in Muradiye ilçesine ikamet eden ’Gaggo’ ismi ile vatandasin gönlüne taht kuran özel gereksinimli Feyzullah Ezgin, Kizilay gönüllüsü dis hekimleri tarafindan disleri yapildi.

Özel Gereksinimli Ezgin, Dislerine Kavustu
Muradiye ilçesine bagli Yakincak Mahalle’sinde ikamet eden vatandaslar tarafindan sevilen ’Gaggo’ olarak taninan Feyzullah Ezgin, maddi imkansizliktan dolayi dislerini yaptiramadi. Kizilay Muradiye Sube Baskani Selçuk Yaygin devreye girmesiyle Ezgin’in disleri Kizilan gönüllüsü dis hekimi Baki Kaya ve dis protez teknisyeni Özcan Demirdas tarafindan yapildi. Dillerine kavusan Ezgin, emegi gelenlere tesekkür etti.

Kizilay Muradiye Sube Baskani Selçuk Yay, "’Hayata Gülümsetiyoruz’ programi çerçevesinde ilçemizin sevilen simalarindan Feyzullah Ezgin ’Gaggo’ kardesimizin gönüllü dis hekimlerimiz ile dislerini yaptik. Artik rahatça yemegini yiyebilecek. Sevinci ve mutlulugu bambaska bir duyguydu. Kizlay gönüllüsü dis hekimi Baki Kaya ve dis protez teknisyeni Özcan Demirdas’a tesekkür ediyoruz. Türkiye’nin dört bir yanina yayilmis sube ve temsilcilikleriyle yardim etmekte sinir tanimayan Türk Kizilay, imkâni olmayan vatandaslara destekte bulunmaya devam ediyor. Türk Kizilay Muradiye Subesi, yoksul vatandaslarin dislerini yaptirarak yüzlerini gülümsetiyor. Ihtiyaç sahibi daha çok vatandasa ulasabilmek için farkli projeler üreten Türk Kizilay Muradiye Subesi, bir ilke daha imza atti. Kizilay’da gönüllü olarak çalisan dis hekimi Nadir Baki Kaya’nin da destegiyle imkâni olmayan vatandaslarin dislerini yaptirarak Muradiye halki tarafindan büyük takdir topluyor" dedi.

Kaynak: İHA