Hastane Insaatinda Çalisan 200 Isçinin Kaldigi Konteyner Alev Alev Yandi

Antalya’da yapimi devam eden sehir hastanesinde çalisan 200 isçinin kaldigi konteynerde yangin çikti. Yangin itfaiye ekiplerinin çalismasi ile söndürülürken, isçilerin yanginin hemen baslamasinin ardindan yasadigi panik anlari cep telefonu kamerasina yansidi.

Hastane Insaatinda Çalisan 200 Isçinin Kaldigi Konteyner Alev Alev Yandi
Olay, Kepez ilçesi Göçerler Mahallesi 5379 sokak üzerinde yapimi devam eden Antalya Sehir hastanesinde yaklasik 200 isçinin kaldigi konteynerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; içeriden dumanlarin çiktigini gören isçiler durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarin ardindan bölgeye çok sayida itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Ekiplere konteynerde kalan isçiler de destek verdi. Yasanan olayin ardindan konteynerde kalan isçiler tahliye edildi. Bazi isçiler ise dumandan etkilenen arkadaslarina ve ekiplere ayran getirerek destek verdi. Alev alev yanan konteyner kisa surede söndürüldü. Yanginda can kaybi ve yaralanan olmazken, 200 isçinin kaldigi konteyner kullanilamaz hale geldi. Yanginin diger konteynerlere siçramamasi ise olabilecek bir facianin önüne geçti. Yanginin çikis sebebi ise itfaiye ve polis ekiplerinin yapacagi çalismanin ardindan netlik kazanacak.

Panik anlari kamerada

Diger taraftan, yanginin hemen çikis aninin ardindan isçilerin yasadigi panik anlari ise cep telefonu kamerasina yansidi. Görüntülerde isçilerin içerideki dumani tahliye etmek için taslarla camlari kirdigi görüldü.

Yanan konteyner ise havadan drone ile görüntülendi.
Kaynak: İHA