Hacilar'dan Türkiye Yüzyilina Güçlü Destek

AK Parti Hacilar Ilçe Baskanligi tarafindan düzenlenen Genisletilmis Ilçe Danisma Meclisi Toplantisi yapildi.

Hacilar'dan Türkiye Yüzyilina Güçlü Destek
Toplantiya milletvekillerinden AK Parti il yönetimine, isadamlarindan STK’lara, oda baskanlarindan hayirseverlere, 7 den 70’e çok genis bir katilim saglandi. Toplantida tüm kesimlerden birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye Yüzyili’na tam ve güçlü destek mesajlari verildi.

Sehit polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen toplantiya AK Parti Milletvekili Ismail Emrah Karayel, AK Parti Il Baskani Saban Çopuroglu, Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, AK Parti Hacilar Ilçe Baskani Ahmet Övüç, meclis üyeleri, oda baskanlari, is adamlari, STK temsilcileri ile çok sayida vatandas katildi.

Programda ilk olarak yapilan divan seçiminde baskanliga Abdülkerim Yalçin seçildi. Daha sonra saygi durusunda bulunuldu ve Istiklal Marsi okundu. Programin açilis konusmasini yapan AK Parti Ilçe Baskani Ahmet Övüç ilçe teskilatinin çalismalari hakkinda bilgi verdi. 2019 yerel seçimlerinin ardindan tekrar seçim çalismalarina hiz kesmeden devam ettiklerini belirten Övüç, “Cumhur Ittifaki olarak uyum içerisinde çalisiyoruz. Ayrica gayretli bir belediye baskanimiz var.” ifadelerini kullandi. 2023 seçimlerinin yaklastigini belirten Övüç, teskilat olarak hiz kesmeden çalmadik kapi birakmadan çalismalarini sürdüreceklerini de sözlerine ekledi. Ardindan Hacilar Belediyesi tarafindan ilçeye yapilan yatirimlarin video gösterimi yapildi. Daha sonra kürsüye gelen Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan ilçeye gerek devlet, gerekse Büyüksehir ve ilçe belediyesi ile hayirseverlerin yaptiklari yatirimlarin hiz kesmeden devam ettigini belirtti.

Özdogan konusmasinda su ifadelere yer verdi;

“Çalismalarimizda Hacilarimizin her bir ferdinin huzuru ve refahi önceligimiz oldu. 7’den 70’e her kesime hitap eden çalismalarimiz car. Altyapidan kentsel dönüsüme, kooperatiflerimizden yeni tesislerimize, yesil alandan egitim ve spor yatirimlarimiza, turizmden çevreye her alanda atilimlar gerçeklestirdik. Devletimiz ve milletimizle el ele vererek ilçemize 576 milyon liralik yatirimi kazandirdik. Hemsehrilerimizin bize yükledigi sorumlulugun bilincindeyiz. Bu sebeple onlar ile sik sik bir araya geldik, dertleriyle dertlendik. Cumhurbaskanimizin çizdigi hedefler dogrultusunda Hacilarimizi Türkiye Yüzyili vizyonuna hazirlamak için gayret gösteriyoruz. Bu dogrultuda Hacilarimizi daha da güzellestirmek için çalismalar yaptik ve yapmaya da devam ediyoruz. Göreve geldigimiz günden bu güne kadar yaptigimiz çalismalara ek olarak 2023 yilinda da ilçemiz için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz.”

Özdogan, daha sonra görev süresince ilçeye yapilan yatirimlari slayt gösterisi esliginde sunumunu gerçeklestirdi. AK Parti Il Baskani Saban Çopuroglu da Parti teskilatlarinin yaklasan 2023 seçimlerine güçlü bir sekilde gece gündüz demeden çalistiklarini söyledi.

Hacilar Belediyesi’nin güzel islere imza attigini belirten Çopuroglu; “Son dönemlerde ülkemizde de ciddi manada isler yapiliyor. Özellikle savunma sanayinde ülkemiz oldukça gelisti. Cumhurbaskanimizin dedigi gibi Teskilatsiz basari olmaz. Teskilat denince de aklima gençlik kollari ve kadin kollarimiz gelmektedir. Gençlik kollarimiz Türkiye çapinda yaptigi çalismalarla birinci olmustur. Kadin kollarimiz kapi kapi dolasarak çalismalarini sürdürmektedir” dedi.

Daha sonra konusan Kayseri Milletvekili Ismail Emrah Karayel de; AK Parti iktidarlarinin 20 yilda yaptigi hizmetleri örneklerle anlatti. 2023 seçimlerine sahadan hiç çekilmeden çalisacaklarini belirten Karayel, Türkiye’de nereye giderseniz gidin her yerde AK parti teskilatlarinin yatirimlari konusulmaktadir, dedi.

Karayel, son dönemde yapilan asgari ücret zammi ile ilgili isçi ve isverene destek verdiklerini de belirtti.

Toplantinin sonunda dilek ve temenniler bölümünde söz alan HAGIAD Baskani Fatih Erkan, ilçeye yüksekokul yapilmasini istediklerini belirterek, “HAGIAD olarak sanayicilerin katkisiyla bunu yerine getirebiliriz” dedi.

Baskan Özdogan’da is adamlarina tesekkür ederek gerekli çalismalari baslatacaklarini söyledi.

Kaynak: İHA