Dinlenme Tesisinden Çikan Otomobil, Iki Araçla Çarpisti Açiklamasi 3 Yarali

TEM Otoyolu Düzce geçisinde dinlenme tesisinden çikan otomobil, önce tira çarpti, ardindan baska bir otomobille çarpisti. Kazada sikisan Gürcistan uyruklu otomobil sürücüsü, itfaiye ekipleri tarafindan çikarildi. Kazayi yara almadan atlatan bebek ile de polis ilgilendi.

Dinlenme Tesisinden Çikan Otomobil, Iki Araçla Çarpisti Açiklamasi 3 Yarali
Kaza, TEM Otoyolu Üçköprü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dinlenme tesisinden çikan Valeri G. idaresindeki AN 100 UK Gürcistan plakali Audi marka otomobil, Yüksel B’nin sürücülügünü yaptigi 41 AES 769 plakali tira çarpti. Çarpismanin etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil, sol seride geçerek Süleyman Y. hakimiyetindeki 41 ALZ 752 plakali Volkswagen otomobil ile çarpisti. Çarpismanin siddetiyle Valeri G. otomobil içinde sikisti. Ketevan G. ile Süleyman Y.’de yaralandi. Ihbara olay yerine itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sikisan sürücüyü çikarmak için uzun süre ugrasti. Uzun ugraslar neticesinde otomobilden çikarilan Valeri G. saglik ekiplerine teslim edildi. Valeri G., Ketevan G. ile Süleyman Y., saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Valeri G.’nin kullandigi otomobilde yolcu olarak bulunan anne ve bebegi ise kazayi yara almadan atlatti. Kadin, yaralanan Valeri ile Ketevan G. ile ilgilendigi sirada bebegine ise polis ekipleri bakti. Ekipler, bebegin aglamamasi için yogun çaba harcadi.

"Otomobil önüme atladi"

Kazayi anlatan otomobilin çarptigi tirin sürücüsü Yüksel B., "Ben yolumda ilerliyordum. Gürcistan plakali otomobil yola çikmak için önüme atladi. Ben seridimi degistiremedim. Fren yaptim ama kurtaramadim. Bana aracimin sol tarafindan çarpti. Sonra yola çikinca otoyolda ilerleyen otomobil ile çarpisti" dedi.

Kazayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA