Bu Da Visneli Kuzu Incik

Kayseri’de açilan Lastpoint, müsterilerine farkli lezzetler sunarken, Türk ve Italyan mutfagini da bir tabakta bulusturuyor.

Bu Da Visneli Kuzu Incik
Tuna Life Center Alisveris Merkezi’nde hizmete giren ulusal marka Lastpoint, ziyaretçilerine zengin bir menü ve farkli lezzetler sunuyor. Kendine özgü tatlarla müsterilerini karsilayan Laspoint’in, menüsünde bulunan visneli kuzu incik vatandaslardan büyük begeni topluyor. Yemegin yapilisini anlatan Sef Orhan Duran, “Lastpoint’in özel bir special yemegi olarak kuzu incik yapiyoruz. Aslen visne soslu kuzu incigimizi öncelikle düsük dereceli bir ateste 4 saat boyunca yavas yavas pisiriyoruz. Kuzu inciklerimiz süt kuzularindan olusuyor. Özellikle kendimiz seçiyoruz. Kasabimizi oraya yönlendirip, ihtiyacimiz oldugu kadar eti kullaniyoruz. Yani lezzetin en büyük farki da süt kuzu ve temiz olmasidir. Bu etimizi 4 saat kisik ateste pisirdikten sonra bizim içerisinde incirde bulunan özel bir visne sosumuz var. Bu yemegimizi biz müsterilerimize sunmadan önce bu visne sosunu hazirliyoruz ve 4 saat botunca agir ateste pisen inciklerimizi visne sosunu içerisine verip, agdalama islemini yapiyoruz” ifadelerini kullandi.

Türk ve Italyan mutfagi tek tabakta

Visneli kuzu incigin yaninda ikram edilen Italyan mutfagina özgü risotto ile Türk ve Italyan mutfagini birlestirdiklerini ifade eden Orhan Duran, “Daha sonra etimizin yaninda müsterilerimize ikram etmek için güzel bir risotto pilav yapiyoruz. Yani hem Türk mutfagini hem de Italyan mutfagini birlestirerek, daha güzel seyler ortaya çikarmak için yemegimizin yaninda risotto pilavi da veriyoruz. Bizim zaten gayemiz dogal ve yöresel olmak. Bu lezzetleri Kayseri’de daha nokta bir yerde tanitmak istiyoruz. Bizim bütün malzememiz dogal yerinden ve özenle hazirlanan ürünler. Vatandaslarimizda bunu bizi tercih ettiklerinde görecekler” seklinde konustu.

Kaynak: İHA