Baskan Erdogan, Heimtextil'deki Ihracatçilari Kutladi

Denizli Ticaret Odasi (DTO) Baskani Ugur Erdogan, Heimtextil 2023 Ev Tekstili Fuari’nda stant açarak yer alan Denizlili tekstilcileri kutladi. Baskan Erdogan, "Iyi ki varlar; Denizli, onlarla daha güçlü! Denizli’miz ile sektörümüzün temsil edilmesindeki gayret, hazirlik ve emekleri için her birine tek tek tesekkür ediyorum" dedi.

Baskan Erdogan, Heimtextil'deki Ihracatçilari Kutladi


DTO Yönetim Kurulu Baskani Ugur Erdogan, Almanya’daki Heimtextil 2023 Ev Tekstili Fuari’nda, firmalarin stantlarini ziyaret etti. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Kâtip Üyesi Denizli Milletvekili Sahin Tin, Denizli Ihracatçilar Birligi (DENIB) Baskani Hüseyin Memisoglu, Denizli Sanayi Odasi (DSO) Baskani Selim Kasapoglu, DSO Yönetim Kurulu Baskan Vekili ve DENIB Yönetim Kurulu Üyesi Osman Ugurlu, DENIB Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Selim Yaymanoglu, Denizli Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tasevli ve Avrupa Denizlililer Dernegi Baskani Ali Inceören ile, fuardaki Denizlili firmalarin temsilcileriyle görüsüp sektör ve fuar hakkindaki görüslerini aldi. Denizli’de Teknik tekstile Dönüsüm Projesi çerçevesinde Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde kurduklari Denizli Teknik Tekstil Merkezi’nden (DTTM) danismanlik hizmeti alan ihracatçi firmalarin stantlari ve ürünlerini inceledi; sektörleriyle ilgili fikirleriyle önerilerini dinledi.

Baskan Erdogan ile beraberindeki Denizli heyeti, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Frankfurt Baskonsolosu Erdem Tunçer ile de bir araya geldi; iki ülke ve Denizli ile Almanya arasindaki ticari faaliyetlerle potansiyel ticaret alanlari üzerine fikir alisverisinde bulundu.

"Tekstilcilerimiz yüzümüzün aki oldular"

Denizli Sanayici, Tüccar ve Is Adamlari Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli Ticaret Odasi (DTO) Baskani Ugur Erdogan, fuarla ilgili olarak “Denizli Ticaret Odasi olarak, 60 üyemizi devletimizin imkanlariyla bu fuara getirdik; bu büyük organizasyonda yer aldik. Pandemiye ragmen geçen yil da 500’e yakin firmamizi bu tür organizasyonlara götürdük. Tekstil, sektör olarak ihracatimizin lokomotifi olmasinin yaninda Denizli’mizde binlerce yildir anne babadan çocuklarina dedelerden torunlarina aktarilan insanimizin genlerine kadar islemis ata yadigâri meslegimizdir. Denizli olarak 79 stantla yer aldigimiz Heimtextil 2023 Ev Tekstili Fuari’nda sehrimizi ve sektörümüzü temsil eden Denizlili tekstilcilerimiz, yüz akimiz oldu.Gerek stantlari ve ürünleri gerekse güler yüz ve tatli dilli temsilleriyle, müsteriler ile ziyaretçilerin memnuniyetini sagladilar, yaptiklari isin hakkini fazlasiyla verdiler; Denizli’mizi de en güzel sekilde tanittilar. Uluslararasi pazarda büyük önem tasiyan bu derece büyük bir organizasyonda Ege’nin incisi, dokumaciligin anavatani, tekstilin baskenti, ev tekstilinin lideri Denizli’miz ile sektörümüzün temsil edilmesindeki gayret, hazirlik ve emekleri için her birine tek tek tesekkür ediyorum; basarilari çalismalarindan dolayi isverenlerinden fuar sorumlulariyla isletmeleri ve ekiplerindeki emekçi kardeslerimize kadar herkesi kutluyorum. Iyi ki varlar; Denizli, onlarla daha güçlü" degerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: İHA