Baskan Demirtas Açiklamasi 'Herkesi Seviyor Ve Kucakliyoruz'

Samsun’un Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, görev süreçleri boyunca sivil toplum kuruluslari ile iyi bir iletisim içerisinde olduklarini belirterek, “Bundan sonraki süreçte de bu isbirligimiz birlikteligimiz devam edecektir. Biz herkesi seviyor ve kucakliyoruz, vatandaslarimizin tamaminin hizmetindeyiz” dedi.

Baskan Demirtas Açiklamasi 'Herkesi Seviyor Ve Kucakliyoruz'
Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, Asarciklilar Kültür ve Yardimlasma Dernegi’ni ziyaret etti. Dernegin toplanti salonunda gerçeklesen ziyarette, Baskan Demirtas’i Dernek Baskani Bayram Konusuk, ve üyeler karsiladi.

Burada yaptigi konusmada, görev süreleri boyunca sivil toplum kuruluslariyla uyum içerisinde olduklarini belirten Baskan Demirtas, “Sehrimizdeki tüm hemsehri derneklerini çok önemsiyoruz. Çünkü her hemsehri dernegi kendi memleketinin kültürünü özelliklerini ve geleneklerini burada koruyup yasatirsa, sehrimize bir kültürel canlilik ve zenginlik kazandirmis oluyor. Cennet vatanimizin dört bir yani ayri bir güzellik içerisindedir. Ayri degerler barindirir, ayri gelenekler sürdürüyorlar bunlari muhafaza etmemiz korumamiz ve yasatmamiz gerekiyor. Gelecek nesillerimiz aktarmamiz gerekiyor. Bu anlamda da hemsehri derneklerini önemsiyoruz. Görev sürecimiz boyunca sivil toplum kuruluslarimizla çok iyi bir iletisim içerisinde olduk. Bundan sonraki süreçte de bu isbirligimiz birlikteligimiz devam edecektir. Biz herkesi seviyor ve kucakliyoruz. Vatandaslarimizin tamaminin hizmetindeyiz. Rabbim daha güzel hizmetleri yapmayi hepimize nasip etsin insallah. Sizlerin dualari ve destekleri ile daha güzel, daha büyük ve daha hayirli hizmetleri hayata geçirecegiz” dedi.

Dernek Baskani Bayram Konusuk ve dernek üyeleri ise ziyaretten duyduklari memnuniyeti dile getirerek, Baskan Demirtas’a çalismalarinda basarilar dilediler.
Kaynak: İHA