Tekirdagli Muhtarlar Bolu'daki Çalisma Kampinda Bulustu

Süleymanpasa Belediyesi, 2023 yilinin ilk muhtarlar toplantisini Bolu Abant’ta düzenlenen çalisma kampinda gerçeklestirdi. Baskan Yüksel, belediye olarak 2022 yili içinde hayata geçirilen ve yeni yilda yapilacak olan proje ve yatirimlar hakkinda muhtarlara bilgilendirmede bulundu. Çalisma kampini, Süleymanpasa’da görev yapan basin mensuplari da yakindan takip etti.

Tekirdagli Muhtarlar Bolu'daki Çalisma Kampinda Bulustu
Iki gün süren çalisma kampina Süleymanpasa mahalle muhtarlari, Süleymanpasa’da faaliyet gösteren basin mensuplari, Süleymanpasa Belediye Meclis üyeleri ve birim müdürleri ilgi gösterirken, Belediye Baskan Yardimcisi Gökhan Saygi da Baskan Yüksel’i yalniz birakmadi.

Mahalle muhtarlari ile bir araya gelerek 2023 yilinda merkez ve kirsal mahallelerde yapilacak çalismalari birlikte planlayan Baskan Yüksel, muhtarlarin talep ve beklentilerini degerlendirdi. Baskan Yüksel, çalisma kampini takip eden basin mensuplarinin da 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak mesleklerinde basarilar diledi.

"Kampimizin hayirlara vesile olmasini dilerim"

Oldukça verimli geçtigi degerlendirilen çalisma kampi sonrasi açiklamada bulunan Yüksel, "Süleymanpasa Belediyesi olarak düzenledigimiz çalisma kampimizda Süleymanpasa muhtarlarimizi ve basin mensuplarimizi agirladik. Yeni yilin ilk muhtarlar toplantisinda mahallelerimizin ihtiyaçlarina iliskin talep ve beklentilerini degerlendirdigimiz muhtarlarimizla, 2023 yili yatirim programimiza alacagimiz projelerimizi planladik. Ayrica sehrimizde yürüttügümüz hizmetler hakkinda bilgi vererek, 2023 yili hedeflerimizi paylastigimiz basin temsilcilerimizle fikir alisverisinde bulunarak, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü kutladik. Belediye Baskan Yardimcimiz Sayin Gökhan Saygi, birim müdürlerimiz ve belediye meclis üyelerimizin de hazir bulundugu çalisma kampimizin hayirlara vesile olmasini dilerim" diye konustu.

Kaynak: İHA