Piyano Çalan Kuryenin Hayali Piyanist Olmak

Siparis için gittigi otelde piyano çalarak sosyal medyada viral olan kurye Muharrem Can Incir, piyanist olma hayallerine GETIR ile birlikte yürüyecek. Kuryeligi birakan Incir, sirketin yazilim departmaninda part time çalismaya devam edecek. Incir’in müzik egitimine de sirket destek verecek.

Piyano Çalan Kuryenin Hayali Piyanist Olmak


GETIR kuryesi Muharrem Can Incir siparis götürdügü otelde piyano gördü ve çalmak istedi. Piyano’nun basina geçen 19 yasindaki üniversite ögrencisi Muharrem Can Incir, Mozart’in Türk Marsi’ni çaldi. O anlar cep telefonu kamerasiyla kaydedilip yayinlaninca sosyal medyada gündem oldu. Basarili piyano performansiyla adindan söz ettiren Incir, ünlü isimlerin ve GETIR kurucusu Nazim Salur’un da dikkatini çekti. Sirket, Incir’in müzik egitimine destek verecek. Kuryeligi birakan Incir sirketin yazilim departmaninda da part time çalismaya devam edecek.

"Bu kadar gündem olacagimi beklemiyordum"

Ek is olarak 1 aydir kuryelik yaptigini söyleyen üniversite ögrencisi Muharrem Can Incir, "Piyano çaldigim anlarin bu kadar gündem olacagini tahmin etmemistim. Siparis götürdügüm otelde piyano gördüm. Piyanoyu çalmak istedigimi söyledim. Izin verdiler ve performansimi sergiledim. Piyano egitimi almadim, internet üzerinden videolar izleyerek ögrendim. 10-15 parça çalabiliyorum. Fazil Say’i örnek aliyorum. Getir’den destekler geldi. Müzik egitimi almam için destek olacaklar. Konservatuar okuyacagim. Kurye arkadaslarim hayallerinin pesini birakmasin" dedi.



Firmanin CEO’su Batuhan Gültakan da "Sirketimiz bünyesinde çalisan arkadasimizi sosyal medyada görünce iletisime geçtik. Hikayesini dinledik, müzik egitimi almadigini ögrendik. Müzik egitimi almak istedigini, hayalleri oldugunu ögrendik. Biz de bu hayallerine giderken sirket olarak kendisine destek olacagiz. Müzik egitimi masraflarini üstlenecegiz. Muherrem Can’in yetenegi var, bizde dogru ellerde hayallerine gitmesini saglamak istiyoruz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA