BEÜ Rektörü Prof. Dr. Elmastas Adilcevaz KYK'da Kalan Ögrenciler Ile Bir Araya Geldi

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastas, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Adilcevaz Yurt Müdürlügünü ziyaret ederek ögrenciler ile bir araya geldi.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Elmastas Adilcevaz KYK'da Kalan Ögrenciler Ile Bir Araya Geldi
BEÜ Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastas, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Adilcevaz Yurt Müdürlügünü ziyaret ederek ögrencilerle hasbihal programina katildi.

Programda Yurt Müdürü Özcan Beskardes, BEÜ Genel Sekreteri Muhammed Sami Belet, Adilcevaz Yüksek Okulu Müdürü Sabahattin Koç ve ögrenciler hazir bulundu. Program soru cevap karsiliginda hayatin içinden genel olarak rektörün geçmis yasami, okudugu okullar, rektörlüge gelisi, basarilar ve gençlere tavsiyesi gibi bir çok konun konusuldugu hasbihal programi keyifli bir o kadarda akici geçti. Adilcevaz Yurt Müdürlügünde gerçeklesen programda yurt müdürü Özcan Beskardesi, “Yurdumuza ziyarette bulunarak ögrencilerimizle hasbihal programina katilan BEÜ Rektör’ü Elmastas hocamiza sahsim ve kurumum adina tesekkür ederim Biz Gençlik Spor Bakanligi ve Kredi Yurtlar Kurumu olarak ilimizin ve ilçemizin önemli ve örnek degerlerini hasbihal programina davet ediyoruz. Bu hafta ki sürpriz konugumuz BEÜ Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastas hocamizi konuk ettik. Hasbihal programimiz gayet verimli ve basarili geçti. Ögrencilerimiz de bizde rektör hocamizi algilamakta ve böylesine güzel bir programa vesile olmasindan mutlu olduk. Yurdumuzda kalan ögrencilerimizin zamanlarini dolu dolu geçirmeleri için yurt olarak sosyal kültürel sportif gezi ve hasbihal programlari yapmaya devam edecegiz” dedi.

Rektör Prof Dr. Elmastas ise “Bitlis ve ilçelerinde KYK’larda kalan ögrencilerimizi ziyaret ederek onlarin durumlarini, ortamlarini yerinde görerek bir araya gelerek hasbihal ediyoruz. Bugün Ahlat ve Adilcevaz KYK yurtlarinda kalan ögrencilerimizle bir araya geldik. Gayet verimli programlar oldu. Bizleri konuk eden Gençlik Spor Bakanligi Il Müdürlügüne ve KYK Yurt Müdürü arkadaslarimiza tesekkür ederim” dedi.

Program sonrasi yurt müdürü Özcan Beskardes, Rektör Elmastas’a ve esine ögrencilerin yapmis oldugu olan ahsap boyama olan el emegi hediyesini takdim etti.
Kaynak: İHA