Milletvekili Tutdere, Köylülerin Sorunlarini Dinledi

TBMM Baskanlik Divani Üyesi ve CHP Adiyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Kahta’ya bagli köyleri ziyaret ederek vatandaslarin sorunlarini dinledi.

Milletvekili Tutdere, Köylülerin Sorunlarini Dinledi
Kahta ilçesine bagli Tütenocak, Akdogan, Narlidere, Bagbasi, Aydinpinar, Karadut, Narince, Çardak, Hasandigin, Oluklu, Büyükbag, Akkavak köylerini tek tek ziyaret eden Milletvekili Tutdere, köylülerin yasamis oldugu sorunlari tek tek dinledi.

Sorunlari yerinde inceleyerek tek tek not alan Milletvekili Tutdere, yasanan sorunlari ilgili bakanlik ve kurumlara bizzat ileteceginin altini çizerek sorunlar çözüme kavusuncaya dek takipçisi olacagini söyledi.



Köylerde yasanan sorunlarin görmezden gelindigini dile getiren Milletvekili Tutdere, “Ziyaret ettigimiz köylerdeki hemserilerimiz dile getirdikleri talep ve sorunlara karsi iktidarin kulaklarini tikadigini dile getirdiler. Yasanan ve iktidar tarafindan çözüme kavusturulmayan sorunlar yüzünden köy sakinleri büyük bir magduriyetle karsi karsiya. Hemserilerimiz bazi köylerimizde özellikle yaz aylarinda sularinin kesildigini, bundan dolayi da susuzluk yasadiklarini ifade etti.

Içme suyunun pompaj sistemiyle ulastirilmasindan dolayi köylere fahis elektrik bedelleri geliyor. Köylülerimiz bu fahis fatura bedellerini ödeyemiyorlar, bundan dolayi da magduriyetleri katlanarak artiyor.

Gerçeklestirdigimiz köy ziyaretleri sirasinda hemserilerimizi dinleyerek yasanan sorunlari tek tek not aldik. Köylülerimiz iktidarin yanlis ekonomik politikalari yüzünden adeta kan agliyor. Ekonomik krizden dolayi köylüler hayvanlarina yem veremez, tarlalarina gübre atamaz hale gelmis durumda. Ziyaretlerimizde yasanan sorunlara karsi partimizin çözüm önerilerini sunarken vatandaslarimizi refaha kavusturacak parti politikalarimizi da anlattik. Yasanan sorunlarinin çözüme kavusturulmasi için mücadelemizi kararlilikla sürdürecek, sorunlar çözülünceye kadar yasanan sorunlarin takipçisi olmaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA