Ispir Belediyesi Spor Kulübünde Tekvando Heyecani

Ispir Belediye Baskani Ahmet Coskun, Ispir Belediyesi Spor Kulübü tekvando kursu ögrencilerini antrenmanda ziyaret etti.

Ispir Belediyesi Spor Kulübünde Tekvando Heyecani
Ispir Belediyesi bünyesinde 2022 yilinda kurularak faaliyetlerine baslayan Ispir Belediyesi Spor Kulübü, tekvando kurslariyla ilçede büyük bir hareket baslatti.

Tekvando kurslari, Ilçe Kaymakamligi, Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ve Ispir Belediyesi’nin birlikte yürüttügü organizasyon çerçevesinde ilçedeki ilkokul, ortaokul ve lise derecesinde olan ögrencilerin katilimiyla Yatili Bölge Ilkögretim Okulu Spor Salonu’nda devam ediyor.

Eski milli tekvandoculardan ve Tekvando Federasyonu Istanbul eski Il Temsilcisi Mustafa Bulut önderliginde yürütülen egitimlere yogun bir katilim saglayan Ispirli ögrenciler ilçede büyük bir heyecan uyandirdi.

Spor salonunda egitimlerine devam eden 4 yüze yakin ögrenciyi Ispir Hanimeli Kooperatifi Kurucu Baskani Ipek Merve Coskun ile birlikte ziyaret eden Belediye Baskani Ahmet Coskun, çocuklara ve gençlere büyük bir moral kaynagi oldu. Tekvando kurslarina katilan tüm ögrencileri alkislayarak selamlayan Baskan Coskun, onlara hitaben bir konusma yapti. Coskun, konusmasinda sunlari kaydetti: “Çocuklar bu salonda ya da diger salonlarda tekvando kiyafeti olmayan bir tane çocugumuz kalmayacak.

Önümüzdeki on, on bes gün içerisinde insallah tipki bu yavrularda oldugu gibi, hocanizda oldugu gibi sizlerin de olacak. Içinizden büyük sampiyonlar çikacak, ben buna inaniyorum. Ben de bu kiyafetleri giyip sizinle beraber antrenmanlara çikacagim. Hep beraber çalisacagiz. Ilçe merkezinde de ay sonuna kalmayacak, muazzam bir spor salonunuz olacak, sizin olacak orasi. Ailelerinizle beraber, hafta içi hafta sonu belli seanslarda orada antrenmanlariniza devam edeceksiniz. Yil içerisinde Türkiye’nin muhtelif yerlerinde sampiyonalara Ispir katilacak. Ve ben inaniyorum ki Türkiye sampiyonu, Avrupa sampiyonu, dünya sampiyonu çikacak bu çocuklarimizin içerisinden. Hepinize basarilar diliyorum. Ne tür eksiginiz varsa insallah belediye olarak biz temin edecegiz. Sonuna kadar arkanizdayiz. Hepinizin yüreginden öpüyorum.”

“Onlar gelecegin sampiyonlari”

Ispir’de olusturulan bu heyecanin zamanla kar topu gibi büyüyerek gelecegin sampiyonlarini ortaya çikaracagini ifade eden Baskan Coskun, “Bu olusuma destek veren basta Ilçe Kaymakamligimiza, Ilçe Milli Egitim Müdürlügümüze, çocuklarimiza, gençlerimize ve tüm velilerimize tesekkür ediyor, ziyaretimizde bizlere eslik eden Ispir Hanimeli Kooperatifi Kurucu Baskani Ipek Merve Coskun’a ve bizleri konukseverligi ile agirlayan okul müdürü Adem Çakir Bey’e sükranlarimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.

Kulübün tekvando hocaligini yürüten, tekvando sporunun büyük emektarlarindan milli sporcu ve Tekvando Federasyonu Istanbul eski Il Temsilcisi Mustafa Bulut, katilimin yogunlugundan dolayi memnuniyetini dile getirerek, Belediye Baskani Ahmet Coskun’a maddi ve manevi desteklerinden dolayi tesekkür etti. Çok istekli çocuklarin oldugunu belirten Bulut, Ispir’den Avrupa ve dünya sampiyonu çocuklarin çikacagini vurguladi.
Kaynak: İHA