Çat Açiklamasi 'Yarinlar Rahatindan Vazgeçenlerindir'

Yeniden Refah Partisi’nin Seçime Hazirlik Kampi’nda konusan MKYK üyesi ve Erzurum Sorumlusu Sadik Çat, Milli Görüs prensiplerine uygun olarak yaptiklari muhalefet ile iktidar olmadan vatandasin bir çok sorununu çözmeye vesile olduklarini söyledi.

Çat Açiklamasi 'Yarinlar Rahatindan Vazgeçenlerindir'
Yeniden Refah Partisi, Ankara’nin Kizilcahamam ilçesinde Seçime Hazirlik Kampi düzenledi.

Genel Baskan Dr. Fatih Erbakan’in da katildigi ve üç gün süren toplantida seçim öncesi teskilatlarla görüs alisverisinde bulunuldu.

Siyasete nezaket ve zarafet getirecegiz

Toplantiya katilan Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Erzurum Sorumlusu Sadik Çat ise konusmasinda kuruluslarindan itibaren kisa süre içinde büyük basarilara imza attiklarini söyledi.



23 Kasim 2018 tarihinde Genel Baskan Fatih Erbakan Bey ve 99 kurucular kurulu üyesi ile Yeniden Refah Partisi’nin kuruldugunu hatirlatan Çat, “O dönem muhterem liderimiz ‘Siyasete nezaket ve zarafet getirecegiz. Dogruya dogru, yanlislara yanlis deyip dogrusunu gösterecegiz. Ötekilestirmeyecegiz, her zaman dogru muhalefet yapip iktidar yolunda emin adimlarla yürüyecegiz’ diye görüs beyan etmislerdi. O günden bu güne Istanbul Sözlesmesini gündeme getirip yürürlükten kaldirttik. Ayasofya’nin cami olarak ibadete açilmasi için yine gündem yapip, açilmasina vesile olduk. Pandemi sürecinde asi denen siviya karsi çikip kararli ve dik durus sergiledik, halkimizi milletimizi bilinçlendirdik. Yine bunlarin yani sira milyonlarca insanin beklentisi olan EYT’yi gündeme aldik ve iktidara geldigimizde bu meseleyi ancak biz çözeriz diye sözler verdik. Bu konuyu da geçtigimiz günlerde iktidar kanadi çözme eylemine girmistir” dedi.

Mecliste milletvekili olmadan vatandasa hizmet ettiklerinin altini çizen Çat, “Mecliste grubu bulunmadan mevcut muhalefete muhalefet edip, mevcut iktidarin ise dogrular karsisinda yaninda olup, yanlislar karsisinda dogruyu gösterip halkimiza iktidara gelmeden bir çok faydamiz oldu. Nasip olursa iktidara geldigimizde 9 bin 500 sayfa projelerimizle halkimizin refaha kavusturacagiz. Netice itibari ile biz milli görüsçüler, ne Cumhur Ittifaki ile ne de masa basindakilerle ittifaka girip makam sahibi olmak gibi bir amaçta degiliz. Siyaseti araç olarak kullanip, bütün insanliga, bütün canlilara paylasimda adaleti saglamak için, adil düzeni kurmak için iktidar yolunda emin adimlarla yürüyoruz. Önümüzde yapilacak olan seçimde Allah bu millete tekrar milli görüsçü nasip ederse iktidara gelip canla basla çalisacagiz. Yarinlar yorgunlarin degil rahatindan vazgeçenlerin olacaktir ” ifadelerini kullandi.

Toplantida Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, partisinin 2. Olagan Kongresinde gösterdigi basarili hizmetlerden dolayi Sadik Çat’a tesekkür belgesi takdim etti. Toplantiya Erzurum Il Baskani Adnan Bozan ve Gençlik kollari baskani Yusuf Balkan da katildi.

Kaynak: İHA