Baskan Bozdogan Açiklamasi 'Seçim Olmadan Tarsus Il Olacak'

Tarsus Belediye Baskani Haluk Bozdogan, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü sebebiyle kentte faaliyet gösteren basin mensuplariyla bir araya geldi. Tarsus’un il olmasi konusunda yogun çaba harcadiklarini belirten Bozdogan, "Tarsus’un il olma konusu su ana kadar komisyona bir kere gönderildi. Bu kent il olacak. Seçim olmadan önce il olacak. Bu kentin il olmasini biz birlikte basaracagiz" dedi.

Baskan Bozdogan Açiklamasi 'Seçim Olmadan Tarsus Il Olacak'
Tarsus Belediyesi 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü sebebiyle Tarsus’ta görev yapan gazeteciler için etkinlik düzenledi.

Tarsus Belediye Baskani Haluk Bozdogan söz konusu etkinlikte, yerel yönetimlerle basin iliskileri, 2023 yilinda yapilacak olan projeler ve gündeme dair açiklamalarda bulundu. Baskan Bozdogan Çalisan Gazeteciler Gününü kutlayarak, "Dogru, tarafsiz, hak ve hakikatten özellikle adaletten kalemini ayirmayan tüm gazetecilerimizin ’10 Ocak’ Çalisan Gazeteciler Günü kutlu olsun" ifadelerini kullandi.

Basin mensuplarinin kamuoyunu bilgilendirmek için gece gündüz demeden haber pesinde kostugunu ifade eden Bozdogan, "Çok degerli Tarsus’un güzide basini. Bugün sizleri burada görmekten çok mutluyum. Dogru, tarafsiz, hak ve hakikatten ve özellikle adaletten kalemini ayirmayan tüm gazetecilerin günü kutlu olsun. Bu süreç belki 1961 yilindan beri baslayan bir süreç. Bugün sizin gününüz. Sizlere saygilarimi sunuyorum" diye konustu.



"Tarsus plajina kavusuyor"

Tarsus Plaji hakkinda bilgi veren Baskan Bozdogan, "Alan olarak çok genis bir yer, orada yapilacak olan tesisleri hazirana kadar yetistirmek için çalisiyoruz. Temizlik 1 ay sürecek çünkü çok kirli bir durumda. Ve bunun için çalisiyoruz, adi gibi Beyaz Kum Plaji haline geliyor, inanilmaz degisiyor. Kentimize kazandirmak üzere çalismalarimiz durmaksizin sürüyor. Yaz döneminde plajimiza kavusacagiz" seklinde konustu.



"Bütün projelerimiz tek tek hayata geçiyor"

Tüm proje ve çalismalarin tek tek hayata geçtigini belirten Bozdogan, "Biz basaracagiz diye bu yola çiktik, kültür merkezimiz çok degerliydi ama önemli olan bir degerimiz daha vardi, o da kent meydanlariydi. Kent meydanlarini 4 yerde düsünüyoruz 3 demistik ama 4 olmasi için çesitli çalismalar baslattik. Çünkü bu kentin bir meydani yok. Kleopatra Meydaninin ihalesi yapiliyor. Bütün projelerimiz deyim yerindeyse tek tek hayata geçiyor. Eksik kalmadi. Çalisma konusunda verimli ve aktif olmamiz gerekiyor, tüm çabamiz Tarsus için. Bunun için verilen çabayi herkesin görmesini istiyorum. Tüm bu ekonomik ve siyasi kosullara ragmen kentimizi en iyi yerlere getirmek üzere çalisiyoruz" dedi.



"Seçim olmadan önce Tarsus il olacak"

Tarsus’un il olmasi konusuna yönelik konusan Bozdogan sunlari söyledi:

"Il’le de Tarsus projesiyle sunu anlatmistim. Ankara degil, Tarsus halki buranin il olmasini saglayacak. Çünkü geçmis yillarda basinda da özellikle okuyorum. Tarsus’un il olma konusu su ana kadar komisyona bir kere gönderildi. Bu kent il olacak. Seçim olmadan önce il olacak. Bu kentin il olmasini biz birlikte basaracagiz. Tek basina Haluk Bozdogan basarmayacak. Ben bu kentin gençlerine ve kadinlarina çok güveniyorum. Biz bize yeteriz. Baska kimseye yer yok. Yasami en çok anlamli kilanda medeniyetteki bu masumelerdir. Sizlerle birlikte dostça beraber bir savas verdigimiz zaman basaririz."
Kaynak: İHA