Baskan Ataç Yapimi Süren Parklari Inceledi

Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç, kente kazandirilmak üzere çalismalarin devam ettigi 3 yeni parkta incelemelerde bulundu. Baskan Ataç, “Eskisehir’e yakisacak yeni parklar yapmaya devam ediyoruz. Bu alanlar hepimizin, hep birlikte koruyacagiz” dedi.

Baskan Ataç Yapimi Süren Parklari Inceledi
Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç, Tepebasi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü tarafindan yapim çalismalari sürdürülen 3 yeni parki yerinde inceledi. Baskan Ataç incelemeleri çerçevesinde ilk olarak Yasamkent Mahallesi 1551. Sokak’ta bulunan 4 bin 840 metrekarelik parki ziyaret etti. Parkta 169 metrekarelik çocuk oyun alani, banklar ve piknik masalari yer alacak. Baskan Ataç daha sonra Asagi Sögütönü Mahallesi’ndeki 1511., 1517. ve 1518. Sokak adresinde yer alan 4 bin 500 metrekarelik parki inceledi. Ataç, 144 metrekarelik çocuk oyun alani, spor aletleri, banklar, kapali ve açik piknik masalarinin yer aldigi park hakkinda çalismalarin son durumu hakkinda bilgi aldi. Baskan Ataç’in son duragi ise Zincirli Kuyu Mahallesi Fatihalp Sokak-8002. Sokak adresindeki 4 bin 175 metrekarelik park oldu. Baskan Ataç bu parkin da 113 metrekarelik çocuk oyun alani, spor aletleri, banklar ve piknik masalari ile hizmet verecegini ifade etti.



Baskan Ataç: Bu alanlar hepimizin, hep birlikte koruyacagiz

Incelemelerinde Park ve Bahçeler Müdürlügü yetkililerinden bilgiler alan Baskan Ataç, devam eden çalismalari sürdüren belediye ekiplerine de kolayliklar diledi. Eskisehir’e yakisacak parklar yapildigini ifade eden Baskan Ataç, “Biz kisi basina düsen yesil alan miktari ile örnek durumda olan Tepebasi’ni, yaptigimiz yeni parklar ile daha da güzel noktalara tasiyoruz. Tepebasi sakinlerinin parklarimiz ile ilgili geri dönüsleri çok olumlu, insanimiz yesil alanlari seviyor. Çocuklarimizin da güzel ve saglikli biçimde vakit geçirebilecegi alanlar olusturmak çok önemli. Eskisehir’e yakisacak yeni parklar yapmaya devam ediyoruz. Bu alanlar hepimizin, hep birlikte koruyacagiz. Yeni parklarimiz, yakin zamanda vatandaslarimizin hizmetinde olacak. Eskisehirli hemserilerimize hayirli olsun” diye konustu.

Baskan Ataç’a incelemelerinde Tepebasi Belediye Baskan Yardimcisi Nuray Çayir da eslik etti.
Kaynak: İHA