Anne Adaylarinin Yüzünü Güldüren Uygulama Açiklamasi 'Anne Taksi'

Izmit Belediyesi, Anne Taksi hizmetiyle 38-42 haftalik gebe anneler, yeni dogum yapmis anneler ve 0-2 yas araliginda bebege sahip ebeveynler için rahat ve güvenli ulasim sagliyor.

Anne Adaylarinin Yüzünü Güldüren Uygulama Açiklamasi 'Anne Taksi'
Izmit Belediyesi, ekonomik durumu elverisli olmayan vatandaslara yönelik hayata geçirdigi Anne Taksi hizmetine araliksiz devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayisiyla toplumun her kesiminden vatandasa dokunan Izmit Belediyesi, Anne Taksi hizmetiyle hem annelerin hem bebeklerin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren Anne Taksi ile 38-42 haftalik gebeler, yeni dogum yapmis anneler, 0-2 yas araliginda bebege sahip ebeveynler rahat ve güvenli ulasim sagliyor.

Anne Taksi, Izmit’te kadin dogum servisi olan Kocaeli Üniversitesi Arastirma ve Uygulama Hastanesi ile Alikahya Yerleskesi Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Hastanesi için alinan randevularda hizmet veriyor. Anne Taksi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaslar randevularinda en az 3 gün öncesinde 0262 318 00 00 numarali telefondan (dahili 4214) randevu olusturulabiliyor.
Kaynak: İHA