TÜGVA Ve TÜID'ten Istanbul Gezisi

Türkiye Gençlik Vakfi (TÜGVA) Kütahya Il Temsilciligi, Türkiye Ilahiyatlar Dernegi (TÜID) ile birlikte 2 gün süren Istanbul gezisi düzenledi.

TÜGVA Ve TÜID'ten Istanbul Gezisi
Kütahya’dan 4 otobüsle Istanbul’a giden ögrenciler, ilk olarak Ayasofya-i Kebir Camii Serif’inde sabah namazini kildi. Ögrenciler Topkapi Sarayi ve Eminönü gezdi.

Ögrenciler, Üsküdar Burhan Felek Salonu’nda bu yil üçüncüsü düzenlenen ve Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in da katildigi "3. Uluslararasi Ilahiyat Gençlik Bulusmasi ve Ilahiyat Yildizlari Ödül Töreni"ne katildilar.

Ögrenciler TÜGVA Genel Merkezi’ni ziyaret eden, vakfin faaliyetleriyle ilgili bilgiler aldi. Ögrenciler, AK Parti Genel Baskanvekili Numan Kurtulmus, TUSAS Genel Müdürü Temel Kotil ve AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mustafa Sen’in konusmaci olarak katildigi TÜGVA Ihtisas Akademi programina katildilar.

Istanbul gezisi hakkinda konusan DPÜ Islami Ilimler Fakültesi Temsilcisi Cemil Enes Gökdag, gençlerle Fatih’in sehri Istanbul’a gitmelerinden, Istanbul’un manevi ikliminden nasiplenmelerinden ziyadesi ile mutlu olduklarini belirtti.

Kaynak: İHA