Kirsehir'de Bulgur Festivali Coskusu

KIRSEHIR – Kirsehir’in Çiçekdagi ilçesinde düzenlenen Bulgur Festivali açilis programi Adalet Bakani Bekir Bozdag’in katilimiyla yapildi.

Kirsehir'de Bulgur Festivali Coskusu


‘41 Projeye 41 kere masallah’ slogani ile çikilan programda konusan Belediye Baskani Hasan Hakanoglu, “Bizler de ilçemize faydali isler yapmak için yola çiktik. Çalismalarimizi gayretle sürdürecegiz. Kutlu bir yol ve mukaddes bir dava için yola çiktik. Belediye personelimiz göreve geldigimiz günden bu yana mesai mefhumu gözetmeksizin çalisiyor.” dedi.

Toplu açilis töreninde konusan AK Parti Kirsehir Il Baskani Seher Ünsal, “Çiçekdagi ilçesinde açilisi yapilan 41 projeye 41 kere masallah diyoruz. Bizler sizlerin hizmetkari olmaya devam edecegiz. Birlik ve beraberlik ruhunu yasamak ve yasatmak önemli. Hele hele önemli hizmetleri halka sunmak daha da önemli. Türkiye dünyanin en büyükleri arasinda yer alacak. Bizlerin millete getirecek daha çok isi var. 2023 Seçimleri Türkiye için büyük önem arz ediyor. Bizler kalkinma hamlesini devam ettirme noktasinda kararliyiz. Unutmayin mesele memleket ve milli irade meselesi.” diye konustu.



AK Parti Parti içi Demokrasi ve Hakem Kurulu Baskani Yasar Bahçeci, sehirlerin ve ilçelerin çok fazla hizmete ihtiyaci oldugunu, birlik ve beraberlik içerisinde olunmasinin önemli oldugunu ve Çiçekdaglilarin AK Parti ve Cumhurbaskani Erdogan’a gereken destegi verecegini söyledi.

AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli ise CHP’li belediyelerin vatandasa hizmet etmedigini ve yeniden belediyeleri AK Parti’nin alacagini belirtti.

Programda 13 projenin temeli atildi. 28 tamamlanan projenin de açilisi yapildi.
Kaynak: İHA