Milletvekili Aydin'dan, Fadiloglu'na Övgü

AK Parti Adiyaman Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani Ahmet Aydin, Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu ile birlikte esnaf ziyareti gerçeklestirdi.

Milletvekili Aydin'dan, Fadiloglu'na Övgü
Belediye yatirimlarini yerinde inceleyen Aydin, “Gerçekten bir kez daha gurur duyduk. Gaziantep büyüyor, gelisiyor ama Sehitkamil de burada ayri bir takim güzelliklere imza atmis. Baskanimizin reklamini çok görmüyoruz ama gördük ki çok çok büyük eserler, çok güzel hizmetlere imza atmis. Ben kendisini tebrik ediyorum, kutluyorum” dedi.

AK Parti Adiyaman Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani Ahmet Aydin, çesitli toplantilara katilmak ve belirli projeleri yerinde incelemek için Gaziantep’te bulunuyor. Milletvekili Aydin, Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, AK Parti Gaziantep Il Baskan Yardimcisi Tugba Satil Alkan ve AK Parti Sehitkamil Ilçe Baskani Mehmet Yilmaz ile birlikte, Maaskuyu Caddesi üzerinde hizmet sunan esnafi ziyaret etti.

Program çerçevesinde kisa süre önce Çiksorut bölgesinde tamamlanarak ögrencilerin hizmetine sunulan Mütercim Asim Gençlik Kütüphanesi gezildi. Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, AK Parti Adiyaman Milletvekili Ahmet Aydin ve beraberindekilere kütüphanenin, fiziki yapisi, kapasitesi, sunulan imkanlar, elde edilen basarilarla ilgili bilgi verdi.

Sonraki ziyaret, yakin zaman önce tamamlanarak halkin kullanimina açilan Sehitkamil Vadi Park’a yapildi. Baskan Ridvan Fadiloglu, toplam 91 bin metrekare alan üzerine insa edilen Sehitkamil Vadi Park içerisinde, parkin iki bölümünü birbirine baglayan 300 metre uzunlugunda yesil bir köprü oldugu bilgisini verdi. Baskan Fadiloglu, park içerisinde, 2 bin 400 metrekare biyolojik gölet, 3 kilometre yürüyüs parkuru, yaklasik 2 kilometre bisiklet yolu, yoga alani, yaslilar için 800 metrekare büyüklügünde fitness ve refleksoloji alani, 2 adet 570 metrekare büyüklügünde fitness alani, 1 adet skate park, 2 adet futbol sahasi ve basket sahasi, farkli yas gruplarina göre toplam 4 bin 360 metrekare çocuk oyun parklari, kum havuzu ve güvenlik kulübesi bulundugunu kaydetti.

Fadiloglu, parka ait toplam 270 araçlik otopark alani bulundugu bilgisini paylasti.

Adeta bir cennet bahçesi

Sehitkamil Vadi Park’i gezdikten sonra degerlendirmede bulunan AK Parti Adiyaman Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani Ahmet Aydin, “Gerçekten kiymetli Belediye Baskanimiza tesekkür ediyorum. Tebrik ediyorum. Özellikle kenar mahallelerdeki hizmetleri gördükten sonra bu parki da görünce adeta bir cennet bahçesi. Botanik park hükmünde, envai tür pandemik çesitleri buraya getirmis. Son derece bakimli bir park. Her yastan insana hitap eden etkinliklere sahne bir alan. 5-6 yasindaki çocuktan, 65-70 yasindaki dedelerimize, ninelerimize kadar etkinlik alanlari düsünülmüs. Bu manada düzgün bir dizaynla da projesi, planlamasi tamamen her seyi belediyemiz tarafindan düsünülmüs. Hakikaten belediyemiz, çok güzel bir hizmete burada imza atmis, adeta mührünü vurmus. Isimiz, hizmet bizim. Hizmetin en iyisini, en güzelini insanimizin ayagina nasil getirebiliriz, nasil sunumunu yapariz. Iste en güzel örneklerinden birisi bu. Bundan dolayi ben kiymetli Belediye Baskanimiz Sayin Ridvan Fadiloglu’na çok çok tesekkür ediyorum. Ilçe Teskilatimiza, Belediye Meclis Üyelerimize, destek veren herkese, emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum. Gerçekten bir kez daha gurur duyduk. Gaziantep; büyüyor, gelisiyor ama Sehitkamil de burada ayri bir takim güzelliklere imza atmis. Baskanimizin reklamini çok görmüyoruz ama gördük ki çok çok büyük eserler, çok güzel hizmetlere imza atmis. Ben kendisini tebrik ediyorum, kutluyorum. Zaten Gaziantepli hemserilerimiz, Sehitkamilli hemserilerimiz, bunlari yakindan görüyor, yasiyor ve hissediyor. Her yerde de degerli Belediye Baskanimiza olan teveccühlerini gördük. Ben bu vesileyle bir kez daha emegi geçen herkese, basta degerli belediye baskanimiz olmak üzere çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA