Konya'da Bilgehaneler Yeni Döneme 10 Bin Ögrenciyle Basladi

Konya Büyüksehir Belediyesi tarafindan ögrencilerin milli ve manevi degerlerle yetismesine katkida bulunmak amaciyla hizmet veren Bilgehaneler yeni döneme 10 bin 187 ögrenciyle basladi.

Konya'da Bilgehaneler Yeni Döneme 10 Bin Ögrenciyle Basladi
Konya Büyüksehir Belediyesi’nin ögrencilere yönelik milli ve manevi egitim merkezleri olan Bilgehaneler, 2022-2023 egitim ögretim dönemine basladi.

Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Konya merkez ve ilçelerde 18 noktada Bilgehaneler’in hizmet verdigini hatirlatarak, “Büyüksehir Belediyesi olarak yaptigimiz hizmetlerle her yastan hemsehrimizin hayatina dokunmaya gayret ediyoruz. Bilgehanelerimiz de yeni döneme ayni istek ve heyecanla ‘merhaba’ dedi.

Ders destek programlari, atölye ve etkinlikler, milli ve manevi egitimler olarak 3 ana baslikta hizmet veren Bilgehanelerimize, yeni dönemde 10 binin üzerinde ögrencimiz kayit yaptirdi. Yeni dönemde tüm ögrencilerimize ve ögretmenlerimize basarilar diliyorum. Insallah sorunsuz ve güzel bir egitim yili geçirirler” diye konustu.

Öte yandan, Konya’nin merkez ve ilçelerinde toplamda sube sayisi 18’e ulasan Bilgehaneler, Sarayönü Ilçesine bagli Lâdik Mahallesi’nde açilan subesiyle ögrencilere hizmet vermeye basladi.

Kaynak: İHA