Kartepe 2. Çocuk Kitaplari Fuari 30 Eylül'de Kapilarini Açacak

Kartepe Belediyesi tarafindan düzenlenecek olan "Kartepe Çocuk Kitaplari Fuari", 30 Eylül-9 Ekim tarihleri arasinda kitapseverleri agirlayacak.

Ilki büyük ilgi gören Kartepe Çocuk Kitaplari Fuari’nin 2’ncisi, 30 Eylül-9 Ekim tarihleri arasinda kapilarini açiyor. 50 yayin evinin katilacagi kitap fuarina ünlü yazarlar da söylesileri ile zenginlik katilacak. 30 Eylül Cuma günü saat 14.00’de açilisi yapilacak olan 2. Kartepe Çocuk Kitaplari Fuari’nda Eski Moda Çocuk Grubu tarafindan konser verilecek. Fuar boyunca Karagöz-Hacivat, meddah orta oyunlari gösterilerinin yani sira akil ve zeka oyunlari gibi birçok etkinlik fuarda çocuklarla birlikte gerçeklestirilecek. Fuar boyunca kurulacak olan kitap kumbarasi ile kitap bagislari toplanacak. Toplanan kitaplar ihtiyaci olan bir okula bagislanacak.

Vatandaslari fuara davet eden Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, "Bu yil yapacagimiz ikinci kitap fuari ile gençlerimizin ufkunu daha ilerilere götürmeyi amaçliyoruz. Kitap fuarimiza tüm hemsehrilerimizi çocuklariyla birlikte bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA