Vali Dr. Yilmaz Simsek, 'Sürücü Kap Krizi Geçirdi'

Sivas Valisi Dr. Yilmaz Simsek, kontrolden çikan halk otobüsünün 7 kisinin yaralanmasina neden oldugu kazanin, otobüs sürücüsünün kalp krizi geçirmesi nedeniyle meydana geldigini söyledi.

Vali Dr. Yilmaz Simsek, 'Sürücü Kap Krizi Geçirdi'
Sivas Valisi Dr. Yilmaz Simsek, Sivas’ta halk otobüsünün kontrolden çikarak 7 kisinin yaralanmasina neden oldugu kaza bölgesinde incelemede bulundu. Simsek burada yaptigi açiklamada kazanin otobüs sürücüsünün kalp krizi geçirmesi nedeniyle meydana geldigini belirtip, “Bugün 14.30 siralarinda suan bulundugumuz bölgede bir kaza meydana geldi. Kaza halk otobüsü soförünün muhtemelen kalp krizi geçirmesi sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi neticesinde bu bölgede bulunan park halindeki araçlara ve yayalara çarpmasi neticesi meydana geldi. Bu kaza sonucunda 7 vatandasimiz yarali durumunda, bu vatandaslarimiz ilimizdeki çesitli hastanelerde tedavi altina alindi. Çok sükür ögrendigimiz bilgilere göre yaralilarimizin durumu agir degil. Otobüs soförü de tedavi altina alindi. Yaralilara geçmis olsun diyorum” dedi.

Kaza ani anbean kaydedildi

Kaza ani otobüsün güvenlik kamerasiyla anbean kaydedildi. Görüntüde otobüs sünücüsünün fenalasarak otobüsün kontrolünü kaybettigi görülüyor. Görüntüde otobüsün önüne kattigi araçlari sürüklemesi ve dengesini kaybeden kadin bir yolcunun kapi araligina düstügü görüldü.

Kaynak: İHA