Orduzu'da 5 Sokaga Daha Sicak Asfalt

Battalgazi’deki vatandaslarin daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri amaciyla ulasim yatirimlarini araliksiz sürdüren Malatya’nin Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Orduzu (Kaldirim) Mahallesindeki 5 sokakta toplam 3 bin 500 metrelik sicak asfalt çalismasinin startini verdi.

Orduzu'da 5 Sokaga Daha Sicak Asfalt
Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, ilçedeki muhtelif noktalarda sicak asfalt çalismalarina araliksiz devam ediyor. Daha önce birçok noktada sicak asfalt çalismasi gerçeklestiren ekiplerin son duragi ise Orduzu (Kaldirim) Mahallesi oldu. Ilçedeki birçok noktada devam eden sicak asfalt çalismalarina bir yenisini daha ekleyen ekipler, vatandaslara saglikli, konforlu ve kaliteli ulasimin saglanmasi amaciyla Orduzu (Kaldirim) Mahallesi’ndeki Kaldirim Cami Sokak, Kaldirim Cami 1.Sokak, Kaldirim Cami 2.Sokak, Kaldirim Cami 3.Sokak ve Sahaplioglu Sokakta sicak asfalt serim çalismalarinin startini verdi.

Çalismalari yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, çalismalarla ilgili bilgiler aldi.

Mahalle sakinleri, çalismalardan memnun

Ilçe yollarinda kalitenin yükselmesi amaciyla yogun mesai ortaya koydugu bildirilen Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin bu hummali çalismasi, mahalle sakinleri tarafindan da memnuniyetle karsilandi. Mahalle sakinlerinden Abdullah Altun isimli vatandas, “Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’e ne kadar tesekkür etsek azdir. Bizler kendisinden raziyiz. Yollarimiz çok bozulmustu ve ekipler bu yollari sicak asfalt ile bulusturuyor. Allah baskanimizi basimizdan hiçbir zaman eksik etmesin. Biz kendisinden raziyiz” dedi.

Mahalle sakinlerinden Mahmut Basibüyük isimli vatandas da, “Mahalle sakinleri olarak bir magduriyetimiz vardi. Osman Güder baskanimizin baslattigi çalisma ile magduriyetimiz kaldiriyor. Baskanimiza tesekkür ediyoruz ve basarili islerinin devamini diliyoruz” ifadelerini kullandi.

“Battalgazi’de takdire sayan hizmetler yapiliyor”

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in Battalgazi’de güzel hizmetlere imza attigini ve yapilan hizmetleri ise takdir etmek gerektiginin altini çizen Orduzu Mahallesi Muhtari Abuzer Ekin ise “Malatya Büyüksehir Belediyemizin alt yapi çalismalari tamamlandiktan sonra Battalgazi Belediyemiz hemen bu sokaklarimizin asfaltlama çalismalarina basladi.

Baskanimiza mahallemiz adina tesekkür ediyoruz. Baskanimiz ilçe genelinde basarili islere imza atiyor. Ilçenin en ücra kösesine bile hizmet götürüyor. Bizimde bu hizmetleri takdire sayan buluyoruz” seklinde konustu.



“Sözümüzü tutmanin hakli gururunu yasiyoruz”

‘Battalgazi’de asfaltsiz yol kalmayacak’ sözünü gerçege dönüstürme çalismalarinin araliksiz devam ettigine dikkat çeken Baskan Güder, “Göreve geldikten sonra bizler asfaltsiz yolumuzun kalmayacaginin sözünü vermistik ve bu sözümüzü gerçeklestiriyoruz. Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimiz, ilçenin dört bir yaninda çalismalarini yürütüyor. Suanda da Orduzu Mahallesi Kaldirim bölgesindeyiz. Bu bölgede baslatilacak sicak asfalt serimi ile vatandaslarimizin konforu ciddi oranda artacak. Bu çalismalari yaparken de ev sahiplerine zarar vermeden yapiyoruz. Malatyamizin çok hizli bir sekilde degistigini görüyoruz ve bizlerde bu degisimi ilçemizde sürdürüyoruz. Vatandaslarimiza vermis oldugumuz birçok sözümüzü yerine getirmenin hakli gururunu yasiyoruz. Orduzu bölgemizin dogalgaz sorunu vardi ve bugün birçok evde dogalgazin yandigini görüyoruz. Buda çalismalarimizin ne düzeyde oldugunu gösteriyor. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in da ifade ettigi gibi, ‘Halka hizmet hakka hizmettir’ sözünü yerine getirmenin mutlulugu içerisindeyiz. Vatandaslarimizin memnuniyetini görmek bizi de memnun ediyor. Ilçemizde yaptigi hizmetlerden dolayi da Malatya Büyüksehir Belediyemize tesekkür etmek istiyorum. Bizler bu makamlarda vatandaslarimiza hizmet için variz. Bizim tek amacimiz var, oda vatandaslarimiza hizmet etmektir. Önümüzde 2023 seçimleri var ve bizimde bu seçimde Cumhurbaskanimiza destegimizi vererek, iktidara yeniden gelmesini saglamamiz lazim. Bu hizmetlere ara vermeden yolumuza devam etmemiz lazim. Yapilan çalismalar Orduzu’ya hayirli ve ugurlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA