Manavgat'a 112 Istasyonu Yapim Protokolü Imzalandi

Manavgat ilçesinde yapilacak 112 Acil Saglik Hizmetleri Istasyonu için Vali Ersin Yazici, hayirsever Nedret Türköz ile protokol imzaladi.

Manavgat'a 112 Istasyonu Yapim Protokolü Imzalandi
Vali Ersin Yazici, hayirsever Nedret Türköz ile Manavgat Yukari Mahalle’de yapilacak olan “Manavgat Erhan Türköz 112 Acil Saglik Hizmetleri Istasyonu” için protokol imzaladi. Vali Yazici baskanliginda Antalya Valiliginde düzenlenen protokol törenine Il Saglik Müdürü Ismail Basibüyük ve hayirsever Nedret Türköz katildi.

Hayirsever Türköz’ü, örnek davranisindan dolayi kutladigini dile getiren Yazici, "Bu tür hayir isleri sadece parayla olmuyor. Bu is en basta gönül isi. Gönlünde olmadiktan sonra paranin bir önemi yok. Antalya hayirsever konusunda iyi bir sehir. Güzel bir sehir. Burada çok sayida okulda hayirseverlerimizin katkisi var. Saglik tesislerinde hayirseverlerimizin çok büyük katkilari var. Bu yapmis oldugunuz hayir bizi çok mutlu etti. Allah hayrinizi kabul etsin. Sizlerin sayisini arttirsin” diye konustu.



"Egitimden sagliga destek"

Antalya’daki hayirseverlerin egitimden sagliga birçok konuda desteklerinin hiz kesmeden devam ettiginin altini çizen Yazici, “Eylül ayi içerisinde hayirseverlerimizle bununla birlikte 4 protokol imzaladik. Gerçekten hayirseverlerimizin egitimden sagliga destekleri çok büyük. Bu destekler bu yatirimlar çok önemli. Antalyali hayirseverlerimiz sehrimize deger katmaya ve sehrimizi desteklemeye devam ediyor. Sag olun var olun” ifadelerini kullandi.

"Hastalara sifa dagitacak"

Hayirsever Nedret Türköz ise, “Severek ve isteyerek bu konuya girdim. Babam ögretmendi. Önceligim okul yaptirmakti. Ama bu kismet oldu. Genç yasta oglumu kaybettim. Bu saglik merkezi ile oglumun adi memleketim olan Manavgat’ta yasayacak ve hastalara sifa dagitilacak” dedi.

Imzalanan protokolle, “Manavgat Erhan Türköz 112 Acil Saglik Hizmetleri Istasyonu”nun 10 ay içerisinde tamamlanacagi bildirildi.

Kaynak: İHA