Fatih'te Dehset Açiklamasi Kavga Ettigi Genci Kalbinden Biçakladi

Fatih’te çikan kavgada bir kisi, kalbinden biçaklandi. Kanlar içerisinde yere yigilan genç adam olay yerinde hayatini kaybederken, süpheli ise kisa sürede yakalandi.

Fatih'te Dehset Açiklamasi Kavga Ettigi Genci Kalbinden Biçakladi
Olay, geçtigimiz cuma saat 01.30 siralarinda Fatih Sümbül Efendi Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Kenan Temiz ile kimligi belirsiz bir kisi arasinda bilinmeyen bir nedenle tartisma yasandi. Tartisma kisa sürede kavgaya dönüstü. Kavgaya karisan sahis, Kenan Temiz’in kalbine biçak sapladi. Kenan Temiz yere yigilirken, süpheli ise olay yerinden kosarak uzaklasti. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Kenan Temiz olay yerinde yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Süphelinin ise kisa sürede gözaltina aldigi ögrenildi.

“Biçaklandigi yere yigilmis“

Mahallede bakkali olan Hüseyin Akyüz, “Gece saat 01.00 - 02.00 arasinda bir biçaklanma olayi olmus. Biçaklanan arkadas duydugumuza göre vefat etmis. Biçaklayani tanimiyorum. Biçaklayan buranin çocugu mu baska bir semtin çocugu mu bilmiyorum. Böyle bir olay oldu. Insanlarin söyledikleri kadar biliyorum. Ben görmedim. Bilgim yok ama burada olani biliyorum, ölen bu mahallenin çocugu öldüreni tanimiyorum. Duydugum kadariyla 100 metre ilerden vefat ettigi yere biçaklandigi yere tartisarak gelmisler, ellerinde biçaklar varmis. Bu kadarini duydum. En sonunda kalbinden biçaklamis. Sonra da biçaklandigi yere yigilmis 15 dakika sonra ambulans gelmis. Yaraliyi alip götürmüsler. Bildigim sadece bu. Kalbine kalbine biçagi vefat eden çocuk kendisi çikarmis. Çikarir çikarmaz da çok fazla kan akmis. Hemen yere yigilmis” dedi.

Kaynak: İHA