3 Yasindaki Kizini Silahla Öldürüp Intihar Etti

Adana’da psikolojik sorunlari oldugu öne sürülen bir kadin, 3 yasindaki kizini tabancayla öldürdükten sonra intihar etti. Anne ve kizin cenazesi gözyaslari arasinda topraga verildi.

3 Yasindaki Kizini Silahla Öldürüp Intihar Etti
Edinilen bilgiye göre, olay, dün merkez Sariçam ilçesine bagli Mustafa Mahallesi’ndeki ormanlik alanda meydana geldi. Iddiaya göre, psikolojik sorunlar yasayan ve esi Mustafa’dan bosanan 23 yasindaki Eylül Yildirim, dün aksam saatlerinde 3 yasindaki kizi Hiranur ile birlikte ormanlik alana gitti.

Burada Eylül Yildirim, eski esinin tabancasiyla önce kizini öldürdü, ayni silahla kendi basina ates ederek intihar etti. Çevredekilerin silah sesini duymasi üzerine olay yerine gelen ekipler anne ve kizin otomobil içerisinde cansiz bedeniyle karsilasti. Anne ve kizin cenazeleri otopsi için Adana Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Aci haberi alan ailesi ve arkadaslari, morga gelerek gözyasi döktü. Otopsinin ardindan yakinlarina teslim edilen anne ve kizin cenazesi, gözyaslari arasinda Imamoglu ilçesinde topraga verildi.

Yildirim’in eski esi Mustafa’nin da gözaltina alinarak emniyete götürüldügü ögrenildi.
Kaynak: İHA