Üsküdar'da 2 Erkek Kardes, 2 Kiz Kardes Ile Evlendi

Üsküdar’da yasayan 4 genç esi benzeri zor rastlanir bir nikah törenine imza atti. 2 erkek kardes, 2 kiz kardes ile evlenerek dünya evine girdi. Kardeslerin nikahini Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen kiydi.

Üsküdar'da 2 Erkek Kardes, 2 Kiz Kardes Ile Evlendi


Üsküdar’da yasayan 2 erkek kardes, 2 kiz kardesle ayni gün ayni saatte kiyilan nikahla dünya evine girdi. Oguzhan ve Çaglar kardesler, Nagihan ile Aslihan kardeslerle ayni anda evlenerek benzeri zor rastlanir bir nikah töreninde imza atti. Çiftlerin nikahini Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen kiydi. Gençleri mutlu gününde yalniz birakmayan yakinlari ise o anlari fotograf çekerek ölümsüz hale getirdi. Baskan Hilmi Türkmen ise gençlere mutluluklar dileyerek hediyelerini takdim etti. Nikahi kiyilan gençler ve aileleri Baskan Hilmi Türkmen ile hatira fotografi çektirdi.



“Her iki tarafi da tebrik ediyorum”

Gençlerin nikahini kiyan Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen, “Çok özel ve güzel bir nikah oldu. Daha önce iki kardesin ayni anda farkli aileden kisilerle evlendigini görmüstük ama böylesi ilk oldu. Hayirli olsun. Aileleri ve çocuklarini tebrik ediyorum. Kizlarimiz Çankirili, ogullarimiz Bitlisli. Iki ailemiz artik bir araya gelmis oldu. Her iki tarafi da tebrik ediyorum” dedi.



“Bizim için çok özel bir gündü”

Nikah sonrasi konusan damat Oguzhan Ölçücü, “Abim, ‘nikahlar ayni gün, ayni saat olsun’ diyerek vesile oldu. Baskanimizda bizi kirmadi. Nikahimiza eslik etti. Nikahimizi kiydi. Bizim için çok özel bir gündü. Çok tesekkür ederiz” diye konustu.



“Mutluluk ve heyecanimi tarif edemiyorum”

Nikah sonrasi konusan gelin Aslihan Esen, “Ben dinleme tesisinde çalisiyordum. Orada tanistik. Mutluluk ve heyecanimi tarif edemiyorum. Bugün yanimiza olan herkese çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA