Tosya Belediye Baskani Volkan Kavakligil;

Tosya ilçesinde “Adim Adim 2023; Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma” programlari çerçevesinde düzenlenen toplantida konusan Belediye Baskani Volkan Kavakligil, "Cumhur ittifaki ilçemizde gece gündüz demeden seçimler için çalisacak. Bu çalisma benim belediye baskanligima mal olsa da biz bu davadan vaz geçmeyecegiz" dedi.

Tosya Belediye Baskani Volkan Kavakligil;
Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin talimatlariyla düzenlenen “Adim Adim 2023; Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma” toplantisi, MHP Konya Milletvekili Esin Kara, MHP MYK Üyesi Çagri Aci, MHP MYK Üyesi Yüksel Aydin, MHP Il Baskani Emin Çinar, Tosya Belediye Baskani Sayin Volkan Kavakligil, MHP Tosya Ilçe Baskani Suat Mazlamaçci, ilçe belediye baskanlari, sivil toplum kuruluslari, köy ve mahalle muhtarlari ie vatandaslarin katilimi ile gerçeklestirildi.

Toplantida konusan Tosya Belediye Baskani Volkan Kavakligil, 2023 seçimlerinde ilçeden Cumhur Ittifaki için en yüksek oyu almak için çalisacaklarini belirterek, "MHP olarak, Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli’nin de dedigi gibi, ’Adayimiz belli, kararimiz net; Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i 2023’te tekrar Cumhurbaskani seçmektir’. Tosya olarak 2023 yilinda yapilacak seçimde seçim sandiklarinda patlama yaparak Türkiye genelinde en yüksek oyu çikarmak amacimiz olacak. Tosya Belediye Baskani olarak sizlere bunun sözünü simdiden veriyorum. Cumhur ittifaki ilçemizde gece gündüz demeden bu yönde çalisacak. Bu çalisma eger benim belediye baskanligima mal olsa da biz bu davadan vaz geçmeyecegiz. Ama özellikle sunu da belirtmek isterim. Önümüzde 2023 seçimleri varken kimse de simdiden 2024 yilindaki belediye baskanligi seçimlerinin hesabi yapmasin" dedi.

Kaynak: İHA