Altin Kayisi Ödülleri'nde TGRT Haber'e Ödül

Bu yil 3’üncüsü düzenlenen Altin Kayisi Ödülleri’nde TGRT Haber’in basarili spikerlerinden Meltem Günay, ögle haberleri kategorisinde Yilin En Iyi Kadin Haber Spikeri seçildi.

Altin Kayisi Ödülleri'nde TGRT Haber'e Ödül
Spiker Dünyasi Platformu tarafindan her yil düzenlenen Altin Kayisi Ödülleri’nin bu yil 3’üncüsü Malatya’da düzenlendi.

Kongre ve Kültür Merkezi Kemal Sunal Salonu’nda gerçeklesen ödül törenine medya ve sanat dünyasindan birçok isim katildi.

Programin açilisinda konusan Spiker Dünyasi Kurucusu Cengizhan Kaya, 13 yil önce kurduklari platformun medya, iletisim ve spikerlik alaninda önemli bir yere sahip oldugunu belirterek, “Üçüncü organizasyonumuzu Türkiye’nin en özel sehirlerinden biri olan Anadolu’nun en eski medeniyet noktalarindan Malatya’da gerçeklestiriyor olmanin mutlugunu yasiyoruz. Alaninda en degerli isimlerin desteklenmesinin temel felsefesi ile ortaya çikan en iyilerin seçildigi ödüllerin temel felsefemize uygun örnekleri arttirmasini umut ediyoruz” seklinde konustu.

Bu yilki Altin Kayisi Ödülleri’nde hafta içi ögle haberi dalinda Yilin En Iyi Kadin Haber Spikeri TGRT Haber’in basarili isimlerinden Meltem Günay’a verildi.

Ödülünü Cengizhan Kaya’nin elinden alan Meltem Günay, burada yaptigi konusmada, bir insanin emeginin ödül ile taçlandirilmasinin onur verici oldugunu kaydederek, kendisini ödüle layik görenlere tesekkür etti.

Medya ve sanat dünyasinda birçok ismin ödüle layik görüldügü gecenin sonunda konusan Meltem Günay, bugünün kendisi için çok gurur verici bir gün oldugunu ifade ederek, “Emeginizin ödül ile taçlandirilmasi gurur veriyor. Bu bir ekip isi, sizler bizi görüyorsunuz ama ben bu ödülü kendim oldugu kadar ekip arkadaslarim adina da aliyorum” ifadelerine yer verdi.

Günay, Malatya’nin çok güzel bir sehir oldugunu da belirterek, “Insallah önümüzdeki günlerde Malatya’ya yeniden gelme firsatimiz olur” diye konustu.

Kaynak: İHA