Altieylül Ilçesi Kisa Hazir

Altieylül Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli saha ekipleri Balikli, Kirazpinar, Ertugrul, Aysebaci, Ayvatlar ve Dereçiftlik Mahallelerinde yol açma; yol bakim ve onarim; yol genisletme ve temizleme ile antik kumlamali begonit tas dösemesi faaliyetlerine basladi.

Altieylül Ilçesi Kisa Hazir
Altieylül genelinde alt yapi ve üst yapi çalismalarini araliksiz sürdüren Altieylül Belediyesi, yaklasan kis ayi öncesi özellikle kirsal mahallelerde yürüttügü faaliyetlerine hiz verdi. Vatandaslarin kis ayi öncesi hayat kalitesini artirarak ulasim sorunlarinin önüne geçebilmek için sürdürdügü faaliyetler dahilinde Balikli, Kirazpinar, Ertugrul, Aysebaci, Ayvatlar ve Dereçiftlik Mahallelerinde basladigi üst yapi çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Özellikle kirsal mahallelerin kis aylarinda yasadigi mahalle içindeki çamurlu yollardan kaynaklanan olumsuzluklar, geçen senelerde oldugu gibi Altieylül Belediyesi Fen Isleri’ne bagli ekiplerce gerçeklestirilen çalismalarla birlikte bu sene de yasanmayacak.

Baskan Avci “Vatandaslarimizin yasam kalitesini gözetmeye devam edecegiz”

Altieylül’de kirsal mahallelerde gerçeklestirilen çalismalar arasinda Balikli Mahallesi’nde 15 Bin Metrekare kilit parke tas döseme; Dereçiftlik Mahallesi’nde 10 Bin Metrekare kilit parke tas döseme ve Ertugrul Mahallesi’nde bin 500 Metrekare antik kumlamali begonit tas döseme faaliyetleri devam ederken Kirazpinar Mahallesi’nde yol bakim ve onarim; Ayvatlar Mahallesi’nde yol genisletme ve Aysebaci Mahallesi’nde yol yapim, asfalt yenileme ile kilit parke tas döseme faaliyetleri sürdürülüyor. Yapilan çalismalar ile Altieylül’de yasayan vatandaslarin bu kis da rahat edecegini dile getiren Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci “Altieylül’ümüzde sürdürdügümüz faaliyetlerimiz ile vatandaslarimizin konforunu ön planda tutarak çalismalarimiza titizlikle devam ediyoruz. Merkez kirsal ayrimi yapmadan özellikle kirsal mahallelerimizde sürdürdügümüz çalismalarimizla da kis aylarinda vatandaslarimizin yasam kalitesini gözetmeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA