Yunanistan, Iskence Yaptigi Göçmeni Çirilçiplak Soyup Meriç Nehri'ne Itti

Yunanistan güvenlik güçlerinin elektrosok cihaziyla iskence yapip, demir ve silah kabzasiyla darp ettikten sonra çirilçiplak soyup Meriç Nehri’nde ölüme ittigi göçmen, yasadiklarini anlatti.

Yunanistan, Iskence Yaptigi Göçmeni Çirilçiplak Soyup Meriç Nehri'ne Itti
Yunanistan gerek Ege Denizi’nde gerekse Meriç Nehri’nde göçmenleri ölüme itmeye devam ediyor. Göçmenlere uyguladigi insanlik disi muamelelerle sik sik gündeme gelen Yunanistan, bir zulme daha imza atti. Yunanistan güvenlik güçleri, elektrosok cihaziyla iskence yapip vücudunun çesitli yerlerinde yaniklar meydana getirdigi göçmeni, daha sonra demir ve silah kabzasiyla darp etti. Yunanistan güvenlik güçleri, çirilçiplak soyarak parasini ve cep telefonunu aldiklari göçmeni Meriç Nehri’nde ölüme itti.

Meriç Nehri’nden yüzerek Türkiye sinirina ulasan ve ardindan sehir merkezine gelen göçmene, vatandaslar kiyafet yardiminda bulunup, pansuman yapti. Yarali haldeki göçmen, Yunanistan güvenlik güçleri tarafindan darp edildikten sonra Meriç Nehri’ne itildigini anlatti.
Kaynak: İHA