Bahçelievler Belediyesi Toplu Sünnet Söleni Düzenledi

Bahçelievler’de toplu sünnet söleni düzenlendi. Sünnet ettirilen 885 çocuk ve aileleri, sölende sahne alan Yusuf Güney’in sarkilariyla eglendi.

Bahçelievler Belediyesi Toplu Sünnet Söleni Düzenledi
Bahçelievler Belediyesi, sünnet ettirdigi çocuklar için geleneksel hale getirdigi toplu sünnet söleni düzenledi.

Sünnet edilen 885 çocuk ve aileleri, Bahçelievler Milli Egemenlik Parki’ndaki etkinlikler ile gün boyu eglenceli anlar yasadi. Etkinlik alanina gelen Bahçelievler Belediye Baskani Hakan Bahadir, sünnet olan çocuklarla yakindan ilgilenerek tek tek hatira fotografi çektirdi. Baskan Bahadir, sahneye çikartilan 10 sünnet çocuguna hatira olarak “erkeklige ilk adim madalyasi” takti ve hediyeler verdi. Etkinlige katilan bütün sünnet çocuklarina tek tek hediyeleri takdim edildi. Sünnet olan çocuklar, aileleri ile birlikte eglenceli saatler geçirdi.

Sünnet olan çocuklar Yusuf Güney konseriyle eglendi

Bahçelievler Belediyesinin düzenledigi toplu sünnet söleni, aksam saatlerinde düzenlenen konser ile devam etti. Sünnet edilen çocuklar, sölende sahne alan sanatçi Yusuf Güney’in sarkilariyla gönüllerince eglendi. Festival havasinda geçen etkinlige Yusuf Güney hayranlari da büyük ilgi gösterdi. Çocuklar için sevilen sarkilarini seslendiren sanatçi Yusuf Güney, Bahçelievlerlilere unutulmaz bir aksam yasatti.

Bahçelievler Belediyesinin geleneksel hale getirdigi toplu sünnet söleninde konusan Baskan Bahadir, “Bugün çok güzel bir gün, çünkü sünnet merasimimizi yapiyoruz. Yaklasik bin tane çocugumuz müracaat etti. 885 çocugumuzu sünnet ettirdik. Bunu da bir günde degil, böldük bir ayda yaptirdik. Saglikli ortamda, ameliyathane kosullarinda, steril bir ortamda çocuklarimizi sünnet ettirdik. Onlara kiyafetler verdik, simdi de onlarla birlikte sölen yapacagiz. Onlari ve ailelerini eglendirecegiz. Sonrasinda da bir konserimiz var. Özellikle ihtiyaç sahibi çocuklarimiz için biz bunu yaptik. Sünnet olsa da dügün tarzi bir sey yapamayan ailelerimizi eglendirmekti amacimiz. Tabii ki hediyelerimiz de var, erkeklige ilk adim madalyalarimiz da var. Amacimiz Bahçelievler’deki tüm ihtiyaç sahiplerini mutlu etmek” dedi.

Çocugunu sünnet ettirenlerden Fazilet Yüksel, “Yedi senedir burada ikamet ediyorum, bir belediye baskanindan ne kadar memnun olunursa o kadar memnunuz. Iki çocugum var, bir tanesi sünnet oldu, 5 yasindaki oglum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA