Özel Bireylere Agiz Ve Dis Sagligi Taramasi

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi bünyesindeki Cemil Meriç Engelsiz Yasam Merkezi ögrencilerine özel agiz ve dis sagligi taramasi gerçeklestirildi.

Özel Bireylere Agiz Ve Dis Sagligi Taramasi
Il Saglik Müdürlügü ve Kocaeli Büyüksehir Belediyesi isbirligi ile Cemil Meriç Engelsiz Yasam Merkezi’nde egitim gören özel ögrencilere yönelik agiz ve dis sagligi taramasi yapildi. Tarama sonrasi özel bireylerin tedavileri gerçeklestirildi.

Özel bireylerin tedavileri emin ellere teslim edildi. Ögrencilerin tedavilerine Ege Agiz Dis Sagligi ve Dis Hekimleri Dernegi Baskani Prof. Dr. Ertugrul Sabah ve ekibi, Kocaeli Il Saglik Müdürlügü çalisanlari, Kocaeli Üniversitesi Dis Hekimligi Fakültesi, Gölcük Agiz ve Dis Sagligi Merkezi Gönüllüleri Bashekim Dis Hekimi Mustafa Aydinalp ve ekibi, Izmir Valiligi Yatirim Izleme ve Koordinasyon Baskanligi ekibi, Izmir Il Saglik Müdürlügü dis hekimleri eslik etti.

Kocaeli’de özel egitim kurumlari ve derneklerin katilimi ile 250 özel bireyin agiz ve dis taramasi ve tedavisi yapildi. 3 gün süren agiz ve dis sagligi tarama programina Kocaeli Il Saglik Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan basta olmak üzere Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin’in esi Doç. Dr. Figen Büyükakin, Saglik ve Sosyal Hizmetler Daire Baskani Dr. Ebubekir Ardiç ve ilgili akademisyenler, hekimler ve saglik çalisanlari katildi.

Kaynak: İHA