Küçükçekmece'de Toplu Sünnet Söleni Açiklamasi 554 Çocuk Sünnet Ettirildi
Küçükçekmece Belediyesinin düzenledigi sünnet söleninde bir ay içerisinde sünnet ettirilen 554 çocuk, doyasiyla eglendi.

Bir ay içerisinde sünnet edilen 554 çocuk ve aileleri etkinlik kapsaminda bir araya geldi. Kortej yürüyüsü ile baslayan sölen, Fevzi Çakmak Meydani’nda yapilan çesitli etkinliklerle devam etti. Etkinlik alaninda sünnet edilen çocuklar ve Küçükçekmece Belediye Baskani Kemal Çebi hatira fotografi çektirdi. Daha sonra sahnede sergilenen gösterileri izleyen çocuklar, doyasiya eglendi.
Programda konusan Küçükçekmece Belediye Baskani Kemal Çebi, “Bir baskanin görevi sadece kaldirimlari, insaatlari, yollari yapmak degildir. Sosyal etkinlikleri ortaya çikararak vatandaslarimizin, çocuklarimizin yüzünü güldürmek, Küçükçekmece’de daha güzel, daha mutlu bir hayat sürebilmektir. Degerli veliler, Cumhuriyetimizin çocuklarinin iyi yetismesine ihtiyaci vardir. Göreve geldigimiz üç buçuk yildan beri Küçükçekmece’de gençlerimizin ve çocuklarimiza elimizden gelenden daha fazlasini sunmaya bütün gayretimizle onlarin yaninda olmaya çalisiyoruz. Bilgi evlerimizde, kreslerimizde, çocuk akademimizle, müzik akademimizle bu dogrultuda gençlerin iyi yetisebilmesi için bütün gücümüzü bu çocuklara vermeye çalisiyoruz. Bugün de onlardan bir tanesi, burada çocuklarimizi hep beraber sünnet ettirip, onlarin bu bir gününü farkli kilabilmek ve bu günü çok güzel yasamalarini saglayabilmektir. Çocuklarin bizim gelecegimizin teminati oldugunu her firsatta söylüyorum. Onlarin iyi yetismeleri ülkemizin gittikçe gelismesi, çagdas ülkelerin seviyesine çikmasini ve dünyadaki hak ettigimiz yeri almamizi saglayacaktir. Bu yüzden bütün ailelerimizden çocuklara iyi bakmalarini, onlari iyi yetistirmelerini ve yeteneklerini ortaya çikartmalari için ugrasmalarini istiyoruz. Bugün bu etkinligin düzenlenmesinde emegi geçen bütün belediye çalisanlarimiza ve herkese ayri ayri tesekkür ediyorum” seklinde konustu.
